söndag 25 mars 2012

Avrundar en sömnig DSK-helg


Två matcher, och två förluster. Men försäsong är försäsong. Och förra året vann vi i princip alla försäsongsmatcher men torskade tävlingsmatcherna, sen gick det som det gick i serien. Så, om vi tittar på resultaten så talar det onekligen för DSK.

Redaktionen för Pazza DSK var på plats på Kärrtorps IP under lördagseftermiddagen. Redaktören påstod att det skulle bli tjugo plusgrader och sol, och som den optimist han är tog han med sig sin finaste solstol med blommigt mönster. Det passade liksom.
Redaktionen tog med sig öl och laddade för fotbollsfest. Typ fem minuter in i matchen satt de båda och huttrade i sina läckra stolar. Vart var publiken?

Nåja, efter en passiv första halvlek där "gästerna" Rågsved tog ledningen, tog DSK över matchen totalt i anmra halvlek, Med risk för att låta som en "opartisk" enebybergare.
Vi sätter inte bollen, vi är inte aggressiva nog framför mål. Men, spelmässigt så såg det riktigt bra ut. Och jag tror att när serien sätter igång så kommer spelmålen att komma.

Lite kommentarer från läktarhåll:

"Asså, när man ser den här matchen blir man ju så osugen på fotboll".
(kille i fjortonårsåldern)

"Vilka möter Rågsved?"
"Jag tror det är Enskede.."
"Enskede, shit asså".
"Ah, färgerna på tröjorna är som Enskede i alla fall".

Sen blev båda avbytarbänkarna och den tekniska zonen terroriserad av en löpare som påstod att han ägde anläggningen.

Marknadschefen, efter två öl, tyckte det var roligt att ställa sig i vägen när löparen kom varje gång. "Vad är det för fel på dig va?! Du kan inte göra såhär".

Men är man chef så är man...


Söndagsmatchen mot Täby IS blev dessvärre ingen riktig match. TISen var snabbare, hungrigare och betydligt mer taggade än DSKarna den här dagen och vann rättvist med 5-2 (eller var det 6-2?).

Vi var alldeles för tama i närkamperna och hade svårt med den höga pressen som TISen satte upp. Trots detta tjongade vi i alla fall inte iväg bollarna utan försökte spela oss igenom. Vet inte om det var smart eller dumt, men det gav säkert något i alla fall. Skönt för många att äntligen få några minuters matchtid också, så det spelade säkert in.

Sagt från läktaren:

Ingen var ju där....jo, Kvasten var faktiskt där..och Maria Hernandez. Dom satt och mös för sig själva på bortre långsidan.

Hatten gjorde comeback och målade efter ett snyggt anfall där vi vann boll högt upp i planen. Sen lade Idolen upp bollen för Anja som kunde dunka in den på BK-vis från en halvmeter. Sen var det roliga slut.

Marknadschefen sprang på Samlag Ekbatani på lördagsnatten. Han berättade att han åkte på en skräckskada i matchen mot Rågsved där ena tånageln hade gått upp. Nu ska han rehabilitera och kommer att vara tillbaka lagom till seriepremiären.

Twitterchefen är enligt rykte påväg tillbaka efter sin scoutingresa till NYC. Som vi alla vet har det varit frostigt på senare tid då twitterchefen inte har lagt upp en enda rolig buskis på två veckor. Det ryktas som vanligt om att TC ska få sparken.

Men, TC fick sin revansch efter att ha besökt Pazza DSKs nyöppnade restaurang i NYC.

Nu ser vi fram emot nästa vecka. Om det blir match mot Andrea Doria nästa helg, då väntar DSKs kanske viktigaste match i historien.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar