lördag 10 mars 2012

Inmarschlåt, Podolski och El Clasico - Lördagsfnitter

Såg att en chattare ställde frågan om vi skulle börja köra med signaturen från "Vi i Femman" som inmarschlåt i år.

Intressant.

Om Redaktören hade skrivit den här artikeln hade han kunnat komplettera med ett youtube-klipp, men sånt skit kan inte jag.

Inmarschlåt, alltid viktigt i DSK. Vi kanske ska slänga upp en ny omröstning så ni får bestämma.

Om ni har missat det så hatar vi Premier League, d.v.s. dom två trötta herrar som driver den här hemska sidan. I högerfältet så har vi även en liten youtube-länk till den fantastiska låten "Lu Lu Lu Lukas Podolski". Podolski har varit lite av en ledstjärna, en guide för alla oss i DSK-familjen. Du behöver inte vara så jävla bra på fotboll, men så länge du kan lura alla att du är jävligt bra, då har du kommit en bit på vägen.

Poängen då? Jo. Det är ju nämligen så att världens bästa klubb i svenska ögon, Arsenal, tydligen har fått upp ögonen för "skitligan" Bundesliga. Så lät det minsann inte för sisodär 5-6 år sedan när England producerade världens bästa talanger som Theo Walcott. Värsta superspelaren.

En spelare som Mertesacker har ju aldrig varit särskilt uppskattad eller profilstark. Men allt går att mäta, i synnerhet om du youtubar. Jisses, när han lirade i Werder Bremen så fanns det knappt något Youtube-klipp alls. När han sedan gick till Arsenal så blev han på en natt en av världens bästa försvarare. Youtube-klipp där "Mertesacker gör en fint" blev helt plötsligt vardag.

Poängen då? Jo. Nu har Arsenal fått upp ögonen för "talangen" Podolski. Det är ett fruktansvärt slag för Pazza DSK. Skulle han gå till Arsenal så är Podolski-eran över, då måste vi ta bort låten. Hemskt, tragiskt. Men sant.

Har ni några förslag på vilken låt vi ska slänga upp istället? Numero uno är ju fantastisk på sitt sätt, men den är på något sätt rätt sönderspelad. Tyskarna i laget brukar dock ha en bra förmåga att hitta nya skitlåtar.

Imorgon smäller det...eller? El clasico som det en gång i tiden kallades, derbyt mellan DSK och EIF..ja det känns rätt avslaget. Men, det kittlar naturligtvis alltid att möta EIF. Dock har vi en förmåga att alltid torska träningsmatcherna mot EIF. Läbbans alltså. Men det ska bli väldigt intressant att se EIF lira boll.

Det får vara nog för idag.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar