tisdag 27 mars 2012

Uppdatering: Rangordning

1. Marknadschefen
...
20. Sightseeingchefen
21. Twitterchefen

Pazza DSK

Rangordning av chefer på Pazza DSK

Förvirringen har varit total hos folk som följer chatten. Pazza DSK är känd för sin breda kompetens, vilket avspeglas i antalet chefer som jobbar för Pazza DSK. Det är dock inte alltid helt lätt för chattläsaren att hålla koll på alla chefer, så nedan har vi listat och rangordnat alla chefer, d.v.s. hur viktiga cheferna är för själva verksamheten.

1. Marknadschefen
2. Redaktören (chef)
3. Personalchefen
4. Konsulten (chef)
5. Lemonchefen
6. Tisdagschefen
7. Helgchefen
8. Ledighetschefen
9. Semesterchefen
10. Säljchefen
11. Vallachefen
12. Banchefen
13. Midsommarchefen
14. Fettischefen
15. Innerstadschefen
16. Luciachefen
17. Våffeldagschefen
18. Julchefen
19. Nyårschefen
20. Twitterchefen

Pazza DSK

söndag 25 mars 2012

Avrundar en sömnig DSK-helg


Två matcher, och två förluster. Men försäsong är försäsong. Och förra året vann vi i princip alla försäsongsmatcher men torskade tävlingsmatcherna, sen gick det som det gick i serien. Så, om vi tittar på resultaten så talar det onekligen för DSK.

Redaktionen för Pazza DSK var på plats på Kärrtorps IP under lördagseftermiddagen. Redaktören påstod att det skulle bli tjugo plusgrader och sol, och som den optimist han är tog han med sig sin finaste solstol med blommigt mönster. Det passade liksom.
Redaktionen tog med sig öl och laddade för fotbollsfest. Typ fem minuter in i matchen satt de båda och huttrade i sina läckra stolar. Vart var publiken?

Nåja, efter en passiv första halvlek där "gästerna" Rågsved tog ledningen, tog DSK över matchen totalt i anmra halvlek, Med risk för att låta som en "opartisk" enebybergare.
Vi sätter inte bollen, vi är inte aggressiva nog framför mål. Men, spelmässigt så såg det riktigt bra ut. Och jag tror att när serien sätter igång så kommer spelmålen att komma.

Lite kommentarer från läktarhåll:

"Asså, när man ser den här matchen blir man ju så osugen på fotboll".
(kille i fjortonårsåldern)

"Vilka möter Rågsved?"
"Jag tror det är Enskede.."
"Enskede, shit asså".
"Ah, färgerna på tröjorna är som Enskede i alla fall".

Sen blev båda avbytarbänkarna och den tekniska zonen terroriserad av en löpare som påstod att han ägde anläggningen.

Marknadschefen, efter två öl, tyckte det var roligt att ställa sig i vägen när löparen kom varje gång. "Vad är det för fel på dig va?! Du kan inte göra såhär".

Men är man chef så är man...


Söndagsmatchen mot Täby IS blev dessvärre ingen riktig match. TISen var snabbare, hungrigare och betydligt mer taggade än DSKarna den här dagen och vann rättvist med 5-2 (eller var det 6-2?).

Vi var alldeles för tama i närkamperna och hade svårt med den höga pressen som TISen satte upp. Trots detta tjongade vi i alla fall inte iväg bollarna utan försökte spela oss igenom. Vet inte om det var smart eller dumt, men det gav säkert något i alla fall. Skönt för många att äntligen få några minuters matchtid också, så det spelade säkert in.

Sagt från läktaren:

Ingen var ju där....jo, Kvasten var faktiskt där..och Maria Hernandez. Dom satt och mös för sig själva på bortre långsidan.

Hatten gjorde comeback och målade efter ett snyggt anfall där vi vann boll högt upp i planen. Sen lade Idolen upp bollen för Anja som kunde dunka in den på BK-vis från en halvmeter. Sen var det roliga slut.

Marknadschefen sprang på Samlag Ekbatani på lördagsnatten. Han berättade att han åkte på en skräckskada i matchen mot Rågsved där ena tånageln hade gått upp. Nu ska han rehabilitera och kommer att vara tillbaka lagom till seriepremiären.

Twitterchefen är enligt rykte påväg tillbaka efter sin scoutingresa till NYC. Som vi alla vet har det varit frostigt på senare tid då twitterchefen inte har lagt upp en enda rolig buskis på två veckor. Det ryktas som vanligt om att TC ska få sparken.

Men, TC fick sin revansch efter att ha besökt Pazza DSKs nyöppnade restaurang i NYC.

Nu ser vi fram emot nästa vecka. Om det blir match mot Andrea Doria nästa helg, då väntar DSKs kanske viktigaste match i historien.

Pazza DSK

fredag 23 mars 2012

Kampanj Pazza

För några veckor sedan fick Redaktören ett presentkort av google på 750 spänn. Dessa pengar har nu investerats i en "väl genomtänkt" annonskampanj på google.
Så om du har tur, kommer du den närmsta veckan, att mötas av följande syn när du söker på relevanta ord som patetisk, DSK, Halmstad, manlig, Danderyd på google.



Pazza DSK

torsdag 22 mars 2012

EGENTLIGEN ÄNTLIGEN MED REDAKTÖREN

Ännu en ”tung” arbetsvecka har snart passerat. DSK går fram som en ångvält i Stockholm Cup och efter Viggans och Enebybergs sorti i 16-delsfinal kan vi dessutom titulera oss ”Norrorts bästa lag”. Det är inte illa pinkat.
Men det var ingen lätt match mot Gimonäs. De vann sin Division 7-serie förra året och baserat på det man såg och upplevde, så verkade ryktet, att delar av laget bestod av gamla Division 3-spelare, stämma ganska väl.
Hade inte Kvasten räddat straffen, vette fan om vi hade gått vidare. Men här står vi nu, tre segrar från en plats i Svenska Cupen. Det ”räcker” nämligen med att gå till final för att garanteras en plats. Först Division 4 motstånd, sedan kan det bli allt från Division 7 till Division 2.
Rune och undertecknad diskuterade redan häromdagen vad vi ska säga till lokalpressen inför finalen och vad vi ska göra med vinstpengarna.
Kvasten skällde för övrigt ut laget efter matchen, p.g.a. försvarsagerandet vid Gimonäs reducering. Könsord användes. Klasse! FC Bollywood.
Mycket har så här under försäsongen handlat om vinnarkultur, viktigt att få med sig ett bra resultat i träningsmatcherna. Då kan det vara bra att veta att DSK inte har förlorat en tävlingsmatch sedan den 17 augusti 2011. Ursvik stod för motståndet den dagen och det har närmare bestämt spelats 12 matcher sedan det mötet. 218 dagar har passerats…
Jag tror faktiskt i år är året det händer. Året då DSK för första gången någonsin vinner Division 5. Förra året trodde jag faktiskt inte på det. Minns jag rätt, tippade jag DSK på en tredje plats. Men i år blåser vinden åt rätt håll. Truppen håller en oerhörd hög kvalité. Man kan nästan byta ut hela elvan och ställa ett lika starkt lag på benen. Och det kommer att bli oerhört viktigt fram mot sommaren och strax efter. Det enda som har saknats lite hittills är målen. Målskyttet har inte varit något att skryta med, men samtidigt har det inte gjort så mycket då vi har seriens bästa målvakt och så smått börjar jag tro att vi även har seriens bästa försvar.
Endast två veckor kvar till lägret och när jag igår ville kontrollera flygbiljetterna upptäckte jag först till min fasa att vi har tilldelats sittplatser. Samtidigt bör ni kunna förstå lättnaden när jag upptäckte att jag slipper sitta bredvid Magath. Det är t.o.m. så bra att jag sitter tre rader ifrån honom. Jag känner verkligen med TT, Hampus, Guti och de två ovetande okända medresenärerna. Lycka till att få sömn med Magath bredvid. Däremot kan jag tycka att det är en fullständig skandal att jag efter 11 år i klubben har tilldelats en mittenplats på båda flygen.
Nu till helgen har vi två matcher. Äntligen får alla känna på lite matchpuls. Det har varit ett ovanligt dåligt år för träningsmatcher, trots att vintern har varit betydligt mildare än t.ex. förra vintern.
Samglas har gått sönder igen. Inte det minsta oväntat, men i år hade man ändå en viss förhoppning att det skulle dröja till seriestart. Och på tal om Samglas vill vi uppmärksamma det iranska nyåret som inträffade i tisdags. Kirre var snabb med att påpeka det för alla.
I övrigt ryktas det om att Twitterchefen återigen kommer att få sparken. Han har misskött sina arbetsuppgifter. Marknadschefen sägs vara rosenrasande. Han ska i ren vrede ha lämnat Pazzas morgonmöte och samtidigt yttrat frasen ”En gång är ingen gång, två gånger är en gång för mycket” upprepade gånger. Det har nämligen upptäckts att Twitterchefens flickvän har Facebookat från New York. Därmed håller inte Twitterchefens argument att han saknat eller saknar möjlighet att koppla upp till Twitter.
Magath var besviken över att ljuset slocknade i RM-hallen i tisdags och därav var tvungen att ställa in styrkepasset. Om ni inte har förstått det ännu, så lever Magath för att plåga sina medmänniskor.
Men nog om Magath och denna veckas händelser. Nu blickar vi framåt. Förhoppningsvis kommer vi att kunna presentera lite sköna klipp från kommande helg nästa vecka och dessutom kan vi inom kort garantera ett kärt återseende. Det märks att det är mindre än en månad till seriestart. Underbart!

Redaktören
Pazza DSK

onsdag 21 mars 2012

Månadens spelare - Februari 2012

De nominerade är:

Kiarash Bashiri – Mellan alla hans lustigheter som endast han har för sig, har han även haft en godkänd träningsmånad.

Anton Larsson – Prestationen mot Järla talar sitt tydliga språk. Det är en riktig klasspelare DSK har värvat. Brytningssäker, smart och i god form.

Filip Lundqvist – Om han inte förtjänade förra månadens nominering, förtjänar han definitivt nomineringen för februari. Bäst på plan mot Järla i Stockholm Cup.

Sam Ekbatani – Bland de bästa mot Järla, snabbast i spåret och har visat mycket energi under träningarna.

Hampus Södergren – A-lagsdebut mot Assyriska och var enligt uppgift klart godkänd. En enorm bedrift med tanke på att kisen endast är 14 år gammal, tränas av "Quälix" Magath och han således först ”peakar” om en 20 år.



Pazza DSK

lördag 17 mars 2012

Los Pateticos klara för 8-delsfinal


På den charmiga fotbollsplanen vid Spånga IP (det står att den ska tillhöra Spånga IP) spelades det 16-delsfinal i Stockholm Cup imorse, klockan 10.00! Tack förbundet, men ni blir inte av med oss.

13 tappra själar, tillsammans med coach och Rune såklart, samlades kl 09.00 i omklädningsrummet.

Vart fan är Micke?
- Han ligger och spyr.

Aha, men vart är Keywan?
- Han krockade med bilen på vägen hit.

Aha.

DSK startade matchen med hög press. Det gjorde även motståndarna Gimonäs. Ett vackert lag från Umeå som har flyttat verksamheten till Stockholm. Det blev en klassisk grismatch, skönt på något sätt att vakna med en spark i grenen.

Kvasten tog Gimonäs bonusstraff innan matchen, en fantastisk räddning.

Därefter hände inte mycket. Men i slutet av första halvlek låg bollen i nätmaskorna. Ingen fattade någonting, men Fascinista hade tydligen slagit en hörna där någon påstod att BK hade klackat fram bolllen till FBF som drog upp bollen i nättaket. MED HÖGERN!!

Därefter var det paus, medan DSK gick in omklädningsrummet fick Kladdjana och Trequartista vakta våra saker vid bänken. Kladdjana gjorde en stormatch fram tills dess att han sträckte något i kroppen. Oklart vad. Oklart hur. Men det hände.

Gimonäs som stod kvar vid planen tyckte Los Pateticos tog alldeles för lång tid på sig i omklädningsrummet och tillkallade domaren, som sedermera frågade T och K om dom kunde springa in och säga till laget. Men T käftade emot, det gillade inte motståndarna.

"Äre här allsvenskan eller?"

"Nej, det är Svenska Cupen".

Tillslut kom FC Hollywood ut till planen och andra halvleken kunde tjonga igång.

Efter en tjongboll och med lite nonchalant press från DSK fick lagkaptenen i Gimonäs lite kortslutning och försökte göra självmål, men det slutade med värsta räddningen från målvakten. Självklart var det hemåtpass, men målvakten tilltalade minsann de upprörda DSKarna med orden: " Ah men vad skulle jag göra då?"

Ah, det blev typ gult kort och en indirekt frispark för DSK. Paani, som för dagen såg ut som han var nykläckt, fick efter en känslig petning till höger på en decimeter en fin träff på bollen som letade sig in i målvaktens vänstra hörn. Målgesten uteblev, tråkigt när han har övat hela försäsongen på att springa sicksack.

Därefter gjorde coach ett byte mellan FBF och Trequartista, DSK kastade om sig från 4-4-2 till 4-3-3, och bytet gav fin effekt då Gimonäs kunde kvittera fyra minuter senare.

Men, vad spelar det för roll? Vi fick ju straff, på något sätt. Fascinista placerade in den mycket vackert, återigen i målvaktens vänstra hörn. Typ.
Trequartista sprang omkring och spelade allan, det tyckte inte motståndarnas motsvarighet om utan tog snyggt hand om DSKaren och sparkade ned honom bakifrån. Tack och hej för Trequartista och in med FBF igen.

Kladdjana fick sedan göra ett bejublat inhopp den sista minuten då Balotelli hade ont i näsan.
Han var yvig i rörelserna, agerade och såg faktiskt riktigt bra ut skadad.

Domaren blåste tillslut av matchen inför ett otroligt bortafölje.

DSK är alltså klart för 8-delsfinal i Stockholm Cup, nu väntar Älta eller Andrea Doria i nästa omgång, sen kan cashen börja rulla in på Pazza DSKs konto.

Pazza DSK




onsdag 14 mars 2012

Mitt i veckan

Undrar ni över om det kommer att dyka upp en matchrapport från helgens derby mot Enebyberg, då kan ni fortsätta undra. Vi kommer inte lägga upp ett skit.

Däremot börjar DSKs träningar mer och mer se ut derbymatcher. Det smäller. Ordentligt! Tisdagsträningen var inget undantag, ben kunde ha gått av på mitten, hjärnskakningar hit och dit och att säga "förlåt" eller "gick det bra?" till sin medspelare efter en tackling existerar inte längre.

FC Hollywood.

Pazza DSK

lördag 10 mars 2012

Inmarschlåt, Podolski och El Clasico - Lördagsfnitter

Såg att en chattare ställde frågan om vi skulle börja köra med signaturen från "Vi i Femman" som inmarschlåt i år.

Intressant.

Om Redaktören hade skrivit den här artikeln hade han kunnat komplettera med ett youtube-klipp, men sånt skit kan inte jag.

Inmarschlåt, alltid viktigt i DSK. Vi kanske ska slänga upp en ny omröstning så ni får bestämma.

Om ni har missat det så hatar vi Premier League, d.v.s. dom två trötta herrar som driver den här hemska sidan. I högerfältet så har vi även en liten youtube-länk till den fantastiska låten "Lu Lu Lu Lukas Podolski". Podolski har varit lite av en ledstjärna, en guide för alla oss i DSK-familjen. Du behöver inte vara så jävla bra på fotboll, men så länge du kan lura alla att du är jävligt bra, då har du kommit en bit på vägen.

Poängen då? Jo. Det är ju nämligen så att världens bästa klubb i svenska ögon, Arsenal, tydligen har fått upp ögonen för "skitligan" Bundesliga. Så lät det minsann inte för sisodär 5-6 år sedan när England producerade världens bästa talanger som Theo Walcott. Värsta superspelaren.

En spelare som Mertesacker har ju aldrig varit särskilt uppskattad eller profilstark. Men allt går att mäta, i synnerhet om du youtubar. Jisses, när han lirade i Werder Bremen så fanns det knappt något Youtube-klipp alls. När han sedan gick till Arsenal så blev han på en natt en av världens bästa försvarare. Youtube-klipp där "Mertesacker gör en fint" blev helt plötsligt vardag.

Poängen då? Jo. Nu har Arsenal fått upp ögonen för "talangen" Podolski. Det är ett fruktansvärt slag för Pazza DSK. Skulle han gå till Arsenal så är Podolski-eran över, då måste vi ta bort låten. Hemskt, tragiskt. Men sant.

Har ni några förslag på vilken låt vi ska slänga upp istället? Numero uno är ju fantastisk på sitt sätt, men den är på något sätt rätt sönderspelad. Tyskarna i laget brukar dock ha en bra förmåga att hitta nya skitlåtar.

Imorgon smäller det...eller? El clasico som det en gång i tiden kallades, derbyt mellan DSK och EIF..ja det känns rätt avslaget. Men, det kittlar naturligtvis alltid att möta EIF. Dock har vi en förmåga att alltid torska träningsmatcherna mot EIF. Läbbans alltså. Men det ska bli väldigt intressant att se EIF lira boll.

Det får vara nog för idag.

Pazza DSK

fredag 9 mars 2012

Månadens spelare Januari - David "Sunken" Rundgren


Läsarna har sagt sitt. Sunken vann flest röster för Januari månads bästa spelare och belönades med äran att få skaka hand med redaktören Pazza DSK.

GRATTIS.

Pazza DSK

Jag ser framtiden

Klockan är 12:45, det är lördag förmiddag den 19 april 2013, platsen är Danderydsvallen och det är hemmapremiär för en spänd men liten publik på vår vackra stenläktare längs med bortre långsidan. Solens strålar värmer spelarfruarna som står och småpratar med varsin kaffekopp som dom köpt av Hasse Ball i kiosken, musiken dunkar ut ur högtalarsystemet, men allt det där är bara en vetskap, man ser det inte eller hör det inte. Allt fokus ligger på kommande 90 minuter och hur vi tillsammans ska ta säsongens första trepoängare i division 4.

Spänningen i omklädningsrummet går inte att ta miste på, det är det här vi har väntat
på, det här ögonblicket vi slagits för sedan förfallet den 26e september 2010. Det var då vi helt plötsligt spelade i divison 5, varför undrar många? Det har ju visat sig att DSK är ett magiskt lag, ett lag som alltid klarar ”kniven mot strupen”-lägen, som
gillar att leverera när det verkligen gäller och som själva var stora förespråkare för
grisfotbollen som behövdes för att ta en seger när det behövs som mest.

Men nej, 2010 blev ett besvikelsens år och vi behövde omgruppera oss i de lägre
divisionerna.

2011 var året då vi skulle bevisa att det går att gå upp igen, men vi fick inte riktigt
spelet att stämma, vi skulle ändra från ett grisfotbolls-spel till att stundtals lira riktigt disciplinerat och vackert… man kan väl säga att det gick ungefär som för Holland i VM 2010, stundtals briljant och fantasifullt men inte riktigt hela vägen fram.

Så nu är vi här, det är försäsong och året är 2012.

Det är nu vi ska ta oss tillbaka. Vi har en trupp som känns starkare än någonsin, ett
lag som känns mer sammansvetsat än tidigare och mot ett solklart mål. Vinter 2011/
2012 har vi slitit hårdare än på länge, mer än på länge och fler än på länge. Det här är
vad vi tror, hoppas och krävs för att vi i April ska stå färdigklädda i DSKs blå-vit-röda
ställ och vinna matcher i division 4.

Signerat BK

onsdag 7 mars 2012

ÄNTLIGEN SLUTSPEL MED REDAKTÖREN

Gimonäs FCs största match någonsin kommer att spelas på Spånga IP 4(!) klockan 10.00 (!) lördagen (!) den 17 mars mot Danderyds SK. Ska vi vara helt ärliga är det även en av DSKs största matcher under dess 77 år långa historia. Att spela en 16-del eller 8-del, beroende på hur man räknar, i Stockholm Cup är något som är få förunnat, i alla fall om man spenderar stora delar av seniorkarriären i DSK. Under mina 10 år i DSK har vi aldrig någonsin tagit oss så här långt i Cupen.
Det är nära nu. Vi är fyra segrar ifrån den åtråvärda finalplatsen som innebär spel i Svenska Cupen.
Den första ska alltså spelas mot Gimonäs den 17. Det är nästan så att man räknar med att vi börjar med 1-0 i baken innan matchstart. För hur fan ska Kvasten lyckas ta en straff klockan 09.55 ute i Spånga halvt ouppvärmd?
Det var en återkommande chattbesökare som menade att det är sådana här matcher som väntar ute i Europa League. Rubin Kazan, -10 grader, halvt förfallen öststatsarena, framskjuten matchtid p.g.a. tidsskillnaden och överbetalda brassar till motståndare. Allt stämmer väl överens, förutom det sista då. Nu kommer aldrig DSK ta sig till Europa League, men visst kan vi ta oss till Svenska Cupen? Och är det något man hemskt gärna skulle vilja vara med om innan man lägger skorna på hyllan, är det ju en match i Svenska Cupen. Tänk er ett fullsatt Danderydsvallen, inträdet täcker halva sektionsavgiften, en solig vårdag mot ett Division 3-gäng från Dalarna. Fantastiskt… och det fina är att detta inte är någon utopi, utan fullt realistiskt genomförbart.

Vad vet vi om Gimonäs? De vann sin Division 7-serie förra året. De hade bland annat Wollmars som möter Enebyberg i Stockholm Cups nästa omgång och EnBroFörmyckers som vi torskade mot i Stadium Futsal Cup, i samma serie. Det är alltså inget brödgäng vi pratar om här.
Lägg även därtill deras mardrömslotter genom hela årets Stockholm Cup, där motståndarna har hetat Cassi FF, Kransen United FF och Pappas pojkar FF, så inser ni nog att vi har fått något att bita i.
Dessutom har de placerats i en tung Division 6-serie i år, med storlag som Kista Galaxy, Plavi Team, Huvudsta IS och RA Stockholm. Ni kanske känner av en viss ironisk underton när ni läser detta stycke, men insatta vet att DSK alltid spelar skit mot skit och bra mot bra skit. Med andra ord så har DSK till slut åkt på en riktig mardrömslottning i Stockholm Cup. Konspirationslystna riktar blickarna mot STFF, självklart har de ett finger med i spelet. Riggad lottning är vardag för DSK. STFF har hittills försökt allt för att få ut DSK ur Stockholm Cup.

”Ge dem Hässelby, det är typ det värsta laget som de kan få möta i första omgången.”
”Fan de vann… Hmm, hur ska vi göra då? Alltså, vad jag vet spelar de skit mot skitgäng. Ge dem ett riktigt grisgäng… typ engelskt… ge dem Albion FC.”
”Men va faaaan…”
”Ah, försök med det svåraste igen. Järla, typ ett Division 3-lag..”
”Det här finns inte… kan vi ge dem Berget? Nä, historiskt sett torskar de aldrig mot Berget i tävlingsmatcher… Öhhh, vi ger dem Gimonäs, typ norrländskt. Det klarar dem aldrig av.”


Ungefär så bör det låta i STFFs lokaler vid ”lottningen” av Stockholm Cup.

Gimonäs må inte vara världens bästa lag, men de verkar ha en vinnarkultur och den kommer man långt på. Lägg därtill att de med 80 procents säkerhet har en 1-0 ledning vid matchstart i en match som vi spelar utan linjedomare. Vi mötte Spångas B-lag på samma plan i sista B-lagsmatchen förra året. Jag tror inte vi skapade en enda målchans. Kanske dags att rycka upp sig? Underskattning har vi inte råd med. Låt oss ta den här chansen. Låt oss fortsätta resan mot Svenska Cupen.

Pazza DSK

söndag 4 mars 2012

FC Hollywood - Assyriska United

Skit då.

DSK visar klass framför målet, Wise påstår att han är italienskt skolad men drar på värsta Premier League-vristen två meter från mål. Klart man inte träffar mål då.

DSK luftade en ny startelva mot Assyriska Utd på lördagen. Vädret var helt fantastiskt, det är såna här dagar man lever för.

Äh, jag orkar inte skriva, vi torska med 2-1, vi spelade skit, vi var arroganta (klassespielers?) och vi tog inte uppgiften på allvar som vi borde ha gjort. Motståndarna var inte bra, men dom behövde heller inte anstränga sig för att vinna.

Uppryckning helt enkelt.

Kul för Hampus, 14 somrar, att han fick debutera i målet. Och han gjorde det väldigt bra.

Roma-Lazio kl 15.00

Det finns bara en Marco Delvecchio.

Pazza DSK

fredag 2 mars 2012

EN KLASSESPIELER

I grund och botten är en KLASSESPIELER en spelare som står ut över mängden, gör skillnad, avgör matcher etc. Dock har uttrycket missbrukats i DSK den senaste tiden, missbrukats till den grad, att man t.o.m. har börjat ifrågasätta ordets egentliga innebörd. Följande konversation utspelade sig på Pazzachatten idag:

Mar 2 2012, 3:47 PM
Lizarzu (guest): vi har fan ändrat innebörden av uttrycket klassespieler..det ska vara en orörlig, lat och arrogant jävel som egentligen inte tillför ett skit på planen.

Mar 2 2012, 3:47 PM
Pazza: haha, japp

Mar 2 2012, 3:49 PM
Pazza: Men han måste fortfarande blixtra till ibland... Det är ju själva kontrasten som gör honom till en Klassespieler. Från att vara helt värdelös (lat, arrogant, orörlig) till att vara fullständigt "briljant" (volleyskott på mål, frispark som går fem meter över, klockren rensning etc).

Mar 2 2012, 3:51 PM
Lizarzu (guest): Vi talar om Gröning va?

Mar 2 2012, 3:51 PM
Pazza: Det är en Klassespieler

Mar 2 2012, 3:51 PM
Lizarzu (guest): Makalös spelare

Mar 2 2012, 3:53 PM
Pazza: Man kan vara en Klassespieler även om man tappar boll hela tiden. Allting beror på hur man reagerar efteråt. Det är otroligt viktigt att man begrundar. Man visar därmed att man fortfarande är villig att lära sig, men samtidigt inte har gjort något fel.

Mar 2 2012, 4:04 PM
Lizarzu (guest): Jag skulle nog säga att han inte är villig att lära sig, för han ser sig inte ha gjort något fel överhuvudtaget

Mar 2 2012, 4:05 PM
Pazza: Nej sant... Det jag menade var nog snarare att det ser ut som om han är villig att lära sig, men han är inte det som du säger.

Mar 2 2012, 4:06 PM
Lizarzu (guest): haha

Mar 2 2012, 4:06 PM
Lizarzu (guest): han luras alltså


Casino Swiss | titan casino | Poll | Online casinos in us | online casino in hong kong


Pazza DSK

Reflektioner

Trots den stora triumfen i söndags har det hänt en del i Pazza-väg den här veckan. Framgångsrika helger brukar i normala fall följas upp av en händelsefattig och tråkig vecka. Tur är väl att årets DSK-upplaga består av många Klassespielers.

Sam till Kirre efter torsdagsträningen i omklädningsrummet:

- Vad har du gjort de senaste 20 minutrarna?

Kirre:

- Jag har pratat och haft trevligt.

Notiser från veckan som gått:

- En jävla massa tjafs under matchspelet på träningarna

- Stenhårda tacklingar, ibland vårdslösa. Men går man på boll... ja, då går man på boll

- FC HOLLYWOOD!

- En del könsord har flugit till höger och vänster, medvetet och omedvetet. Mest minnesvärda är från gårdagen. Dangda avancerar in i mitten i matchspelet..tappar boll..skriker, och han skriker jävligt högt och helt oväntat: f***a!!!!!! Går långsamt av planen. Weltklasse! Dangda-effekten håller dessutom i sig. Efter ha blivit utbytt gör BK omgående mål mot Järla.

- Frosten har köpt nya skor..det märktes

Veckans bästa från chatten:

Veckans inlägg
Feb 29 2012, 1:50 PM
Trequartista (guest): Fy fan, slog mig precis att det här är en öppen chatt och att folk kan läsa vad man skriver. Vet inte vad som är mest tragiskt, att folk kan läsa vad jag skriver eller att folk tragiskt nog läser vad jag skriver.

Veckans konversation
Feb 29 2012, 11:36 AM
Trequartista (guest): I ishockey kan en friidrottare bli tränare för ett elitserielag. I skidåkning kan en friidrottare bli förbundskapten. Hylla idrottsverksamheten i Sverige.

Feb 29 2012, 11:37 AM
Pazza: I DSK kan en friidrottare spela fotboll (Rysjö of Salem)

Feb 29 2012, 11:38 AM
Trequartista (guest): Han har o andra sidan inte gått via Pazza Academy så som Glasberg

Feb 29 2012, 11:38 AM
Pazza: Sjukt att en Pazza Academy-spelare håller på att lyckas.

Feb 29 2012, 11:39 AM
Trequartista (guest): Helt galet faktiskt, med tanke på att dom grundpelare PA står för (kötta, tjonga, tackla) behärskar spelaren ifråga inte alls.

Feb 29 2012, 11:41 AM
Pazza: Haha.. nej, det var väl därför han fick lämna.

Feb 29 2012, 11:41 AM
Trequartista (guest): Jag sa det till honom. Du kommer aldrig att lyckas med den inställningen.

Feb 29 2012, 11:42 AM
Pazza: Du hade rätt

Feb 29 2012, 11:42 AM
Trequartista (guest): Kolla på BK, en PA-spelare som idag är en storspelare i Division 5.

Feb 29 2012, 12:04 PM
Pazza: Japp... Klasse!

Veckans Twitter:
PazzaDSK ‏ @PazzaDSK
Är du "tv-snygg" och chef, Då söker Pazzadsk dig! Mejla till pazzadsk, märk mejlet Redaktören.

Veckans buskis från Twitterchefen:
PazzaDSK ‏ @PazzaDSK
I baren: - Får jag bjuda damen på en whisky? - Tack men jag avstår, jag känner av det i benen. - Hur då? Svullnar dom?? - Nej. De går isär..



Pazza DSK