fredag 12 april 2013

Äntligen seriepremiär

Källa: Aftonbladet

Jo, vi har varit här tidigare. Går jag igenom arkivet ser jag att vi redan har använt rubriken ”Äntligen Seriepremiär”.
Man brukar kunna säga att försäsongen blir jobbigare och jobbigare ju äldre man blir. Kroppen blir mer sliten, motivationen tryter och kilona tilltar.
Men detta har nog varit en av de absolut lättaste och roligaste försäsongerna någonsin. Säkert spelar det en stor roll att det har gått väldigt bra för oss. Vi har tagit oss längre än någonsin tidigare i Stockholm Cup och ska vi tro ”Moggi” på avsparkstockholm har vi dessutom vunnit alla våra matcher på försäsongen. (Framförallt den mot IK Viljan) Eller så har han börjat ”fixa” träningsmatcher också.
I tisdags såg jag ett väldigt variationsrikt DSK. Man varierade långt med kort, kant med centralt spel och man gjorde det bra. Jag vill inte skruva upp förväntningarna allt för mycket, men det här bör bli en rolig säsong för oss.
Kanske är det för att vi själva inte har gått ut och sagt att vi ska ta hem serien i år, även om det var just det jag läste i DSK-nytt häromdagen. Vi tar en match i taget och vill det sig väl, är vi uppe och krigar uppe i toppen på allvar i år.
Rydbo väntar i premiären. Rydbo som vi slog i Stockholm Cup innan vinteruppehållet med 5-1.
Jag ser så oerhört mycket fram emot den matchen. Hemmapremiär och allt vad det innebär.
Det blir säkert betydligt tuffare än i höstas, men vi går in som favoriter i den matchen.

Träningslägret hade väl inte fotbollen som högsta prioritet. Det gick inte heller, då
drygt hälften av de medverkande inte kunde delta. Så det fick bli annat istället. På Spåret, Quiz, inkilning, bastu, jacuzzi etc. Vi hade det trevligt helt enkelt. För vissa avslutades sista kvällen på Kristinehamns enda nattklubb.

En mycket minnesvärd kväll som avslutades med Pazza-shake. Se längre ned på sidan...

Blue Ultrazzzz kollade in sista träningen igår. Kanske inte de mest skräckinjagande supportrarna, men de uppfyller ändock sin funktion.



Sex grader och snö säger väderprognosen inför imorgon. Ingen större skillnad mot förra året alltså, då vi var ett par tappra själar som tog oss ner till Ängby IP för att bevittna premiären mot FK Bromma. Vädret var OK till en början, men matchen avslutades i snöstorm. Det var nästan så illa att domaren borde ha brutit matchen. Låt oss hoppas att vi slipper det imorgon.

För att avsluta denna inför artikel tänkte jag helt enkelt tippa Division 5 Norra 2013:

1. Kungsängen
2. DSK
3. IFK Täby
4. Kista Galaxy
5. Turkiska SK
6. Kista SC
7. Olympiacos
8. Roslagskulla
9. Storskogen
10. Täby City FF
11. Rydbo IF
12. Lokomotiv Blackeberg

För övrigt väldigt smart att tippa Rydbo nästsist dagen innan vi möter dem. Vad tror ni?

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar