fredag 5 oktober 2012

Dangda i ordväxling på träning – på väg till Enebybergs IF?


”Vissa saker accepterar jag inte, säger spelaren till Pazza DSK.

Säsongen börjar lida mot sitt slut, och det märks. Kramp på träningarna, mer skratt och lek än allvar. Det är väl bara Magath som envist fortsätter med sina inslag av ”Rensa skallen” fys-övningar. Det innefattar bl.a. Jägarbacken, och inte minst den omtalade och hjärndöda övningen ”Lämna och hämta boll i femton minuter”.

Men nu har vi snackat tillräckligt mycket om Magath, på söndag är han passé. Finish. Över.

Den här artikeln handlar om gårdagens händelse, eller händelser skall tilläggas. Dangda var återigen i fokus. Efter att ha fått utstå hård kritik från de egna hemmafansen där många påstod att Dangda var orsaken till poängtappet de senaste matcherna, brast det igår för Dangda.

När Giganten höll en övning som kan liknas med två-mål utan mål där det handlar om spelvändningar, så var Dangda het, riktigt het. Tokhet!

När så Kirre för femtioelfte gången inte förstod övningen, och bollen så småningom gick utanför planen, så skickade Trequartista en bussig passning till andra laget (Dangda och Trequartista spelade i samma lag) så att dom kunde börja om, då fick Dangda nog;

Va fan håller du på med?
-Vad menar du, bollen var ju ute?
-Ja men det var redan vår boll från början (typ)
-Jag förstår vad du menar Dangda, vi tar det efter träningen.
-ÄH!!! (Glenn Hysén hade inte sagt det bättre själv)

På tvåmålet som följde så hamnade Dangda återigen i en ny ordväxling, den här gången med Paani. Paani lackade ur på Dangda för att han rörde sig så stelt. Dangda svarade med skarp kritik tillbaka att det liksom var helt omöjligt att ta emot en passning i fart….typ.

Efter träningen gick han så småningom loss på Magath himself. Dangda menade att han inte hade hört Magath ropa att förlorarna gör trettio upphopp, trettio sit-ups och trettio armhävningar.

När Pazza DSK nådde Dangda efter träningen var han fåordig, men poängterade att vissa saker går inte att acceptera.

-Är du på väg bort från DSK?
Det får du ta med min agent.
-Du har väl ingen agent?
Nä, för att jag är så trött på era j-vla frågor.
-Det har ryktats om att du är aktuell för EIF nu när Abdi inte är där längre?
Det går mycket rykten om mig. Ska jag spela med Rebrov-tröjan eller Dangda? Det är kallt ute just nu, fattar du?! Jag vet inte vilken tröja jag ska bära.

DSK kommer i sedvanlig ordning ha avslutningsfest någon gång i november. Innan träningen igår så påstod Magath att han inte skulle ha några problem att genomföra Jägarbacken. Dangda käftade emot, Magath kontrade med att Dangda aldrig skulle ha någon chans mot Magath.

Trequartista beslutade därför att en tävling skall hållas mellan dessa två herrar, där Trequartista kommer att sätta upp en bana i Jägarbacken, med en total sträcka på sisodär 3-4 kilometer. Förloraren måste lämna klubben.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar