fredag 19 oktober 2012

Bilden som aldrig skulle publiceras


Fascinista på väg bort från DSK:
”Jag spelar fortfarande på onsdag för DSK, sedan får vi se vad som händer”.

Han har gjort det förbjudna bytet två gånger, och nu kan han återigen vara på väg tillbaka till Viggan.
Efter DSKs misslyckade försök till uppflyttning till Division 4, och i och med Viggans succésäsong där man i sista omgången blev klara för Division 4, så har snacket runt omkring mestadels handlat om en ny tränare inför nästa säsong.
Idag kan Pazza DSK publicera en färsk bild på anfallsstjärnan Jonas Pasthy, där han glatt ställer upp på bild, i Viggans egen turnering!!!

Det är inte första gången Pasthy höjer transfertempen, men efter att ha kommit efter Hatten i skytteligan så gick han ut i media och anklagade sina medspelare i DSK för att vara för dåliga.

På en träning inför Europa League-kvalet mot Tudors Arms FC slår Daniel Niklasson en passning en meter till vänster om Jonas, som inte rör sig ur fläcken. Bollen rinner ut över sidlinjen.

- Vad håller du på med?
- Behöver man inte röra på sig i Viggbyholm, eller, ropar Niklasson.

Pasthys replik är lika snabb som dräpande:
 - Där får man bollen på fötterna.

På onsdag spelas första omgången i Europa league-kvalet, där DSK fick en mardrömslottning i första omgången. På pappret, Championship-laget Tudors Arms FC. DSK, som i media fått det smekfulla omnämnandet ”anglosaxiska sambalirare”, kommer med ett starkt lag på onsdag, och man har stor rutin av Europa Cup-spel. I år gick man till kvartsfinal men slogs ut mot Andrea Doria, till nästa år är tanken att det ska gå hela vägen..med eller utan Jonas Pasthy.


Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar