måndag 14 maj 2012

PAZZA DSK startar systerblogg


Pazza DSK har på senare tid fått utstå hård kritik från sina läsare för att inte leverera överenskommet material. Man har sagt sig vara en renodlad fotbollsblogg med fokus på de lägre divisionerna i Sverige, men på senare tid har det mesta handlat om Pazza DSK som författare av en kriminalroman, modeblogg och pinsamma klipp från fester i Norrort.
Utbudet har blivit mindre, och många ser tydliga paralleller med TV 4 Sports problem att fylla sin tablå med sport, men trots detta valde man att utöka sitt kanalutbud med ytterligare en kanal, TV 4 Sport Extra.

Pazza DSK presenterar sin nya systerblogg Pazza Extra.

"Pazza Extra blir huvudblogg för det stundande EM-tipset och erbjuds som á la carte-val hos de flesta svenska internetleverantörer. Pazza Extra är en blogg som rymmer starka rättigheter och där vi ges möjligheten att maximera vår bevakning av stora mästerskap (red anm: läs EM-tipset), säger Marknadschefen, Marknadschef på Pazza DSK.”

Även den omåttligt populäre Twitterchefen flyttas över från Pazza DSK till Pazza Extra, vilket innebär att Twitterchefen även stannar där efter EM.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar