söndag 13 maj 2012

DSK vann

DSK torskade förvisso onsdagens åttondelsfinal mot Andrea Doria. Inför matchen krävde huliganfalangen Blue Ultrazzzz vinst, annars skulle spelarna ta av sig tröjorna. Nu blev det förlust, men den bästa matchen hittills spelades på Danderydsvallen då Doria drog det längre strået och vann efter ett klassiskt DSK-uppflytt där hela laget ligger på fel sida då domaren får för sig att ändra ett inkast.

Fem tusen spänn åt helsike, Europadrömmen flög iväg, och Paani får förmodligen se sig om efter ett delat boende med Camilla Henemark. 

Nog om det, för DSK vann igår!!! Efter det tunga cupfallet så åkte DSK till Kallhäll för ett nervigt bottenmöte. Regnet var där, haglet var där, solen var där, Sunken var där. T.o.m. en Enebybergsspelare var där som linjedomare. 

DSK spelade 4-4-2. Kvasten stod i mål, Tobbe högerback, Paani och en vansinnig norrlänning som mittbackar, Wistedt på vänsterbacken. 

Dangda var tillbaka i startelvan på vänstermittfältet, Matchens lirare nr 2 på mitten tillsammans med han som spenderar mer tid på backen än på planen och Sam 20 gången gillt på högermittfältet.

Högst upp bildade Fredrik Jensen och Fascinista DSKs fruktade anfallspar. 

Fredrik Jensen fick den stora äran att skjutsa hem Kallhälls tränare efter matchen, och han hade räknat chanserna till typ trettio till DSKs favör. Vi skjuter fan som krattor, men vi springer konstant. En styrka i sig att kunna springa så satans mycket men aldrig hitta fram till målet. 

Men Fredrik Jensen, på sitt åttonde friläge, kunde tillslut göra 0-1 efter en bredsida!!!!

Det var ett vackert mål där Dangda skar in från vänsterkanten och smekte ut bollen till Jensen som behärskat satte 1-0. Dessförinnan hade DSK missat mål ett antal gånger. Inget nytt med andra ord. "Målet kommer gubbar, det är bara att försöka träffa mål".

I andra halvlek fick Wise ett tillbakaspel från Hatten, och med årets konstigaste inlägg satt bollen perfekt på Fascinista som kunde nicka in den bakom KFF-målvakten. 

DSK tryckte ned KFF ordentligt i andra halvlek och efter en hörna av Wise kom Maria in och satte 3-0 på en vacker nick. Efter det kunde Maria väl ha blivit 4-målsskytt, men varför alltid gå med strömmen? 

Sen gjorde fan Tobbe en fin grej på kanten, typ snurrade med sjukt många spelare alltså..sen slog han ett inlägg till Dunka Dunka som nickade in 4-0. 

Ahlgren gjorde debut, han såg till att hålla sig på lagom avstånd från Paani. Jedvall sprang omkring och plaskade i pölarna, Matchen lirare nummer 2 var jätteduktig, det var bara norrlänningen som var bättre den här dagen. 

Notebart i andra halvlek: Oomen gjorde efterlängtad comeback. Tillsammans med Paani och Norrlänningen fattades det bara BK. Då kanske ni inser allvaret i att ta fram extra gips på KS. Den backlinjen skulle fan inte ha varit laglig. Det här är alltså killar som väntar på att dra iväg passningen, dom avvaktar lagom tills motståndaren är ikapp så att dom dels kan passa iväg bollen, men även att sopa till motståndaren på fotknölen.

Skönt med seger hursomhelst, en godkänd insats där vi inte släpper in något mål och där vi får göra några kassar framåt. Men ska vi ha någon chans att vinna mot Ursvik så måste bollarna sitta. 

Äh, vi har dragit det här så många gånger. "Bollen är rund" etc..skitsnack....

Pazza DSK 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar