måndag 29 augusti 2011

***LIVE från Finansloppet 17.15***

Wise och Kylengren ska springa Finansloppet, och har man följt kommentarerna på Pazzachatten under dagen verkar det bli ett av historiens långsammaste lopp dessa två herrar emellan.

Vi har en vänsterback som tror han heter Totti i mellannamn, totalt ofarlig i djupet och med en obefintlig kondition.
Vi har en Guardiola deluxe som spenderar halva dagarna på plugget och andra halvan på Mcdonalds.

Precis som SVT brukar ha en skidåkare i spåret under Vasasloppet (Richard Olsson det här året) kommer Pazza DSK naturligtvis inte vara sämre utan skickar ut Wise med mobilen i handen när han ska springa detta gastkramande maraton på hela 3,7 kilometer och ge er uppdateringar i spåret.

Pazza DSK

torsdag 25 augusti 2011

Benji Frost ska tydligen springa Halvmaran

I DSK är det tydligen nuförtiden populärt med att mäta sina krafter i joggingspåret istället för fotbollsplanen, fråga bara Coach Kylengren och Wise som på måndag ska springa Finansloppet. Coach Kylengren, med pingislungor som en gepard utan ben, har enligt rykte hotat Wise med att säsongen är över om han förlorar över Coach. Och känner man resterande trupp rätt så kommer varenda spelare heja på Kylengren på måndag.

Som om Finansloppet inte vore nog så har lagets store kladdare, Benji Frost, fått för sig något. Han ska springa halvmaran.

Haha.

Benji är DSKs svar på Magnus ”Turbo” Svensson enligt Kvasten, han som bara springer och springer. Benji är så pass övertygad över sin kondition att han är villig att låta er läsare få slå vad om vilken tid han kommer in på.

Benji vill samtidigt att vi skriver upp sträckan i meter, vad han nu vill få sagt med det.
21098 meter

Oddsen:
-1.30 2000
1.30-1.35 20
1.35-1.40 15,4
1.40-1.45 10
1.45-1.50... 8
Avbryter 5

Avser alltså timmar och minuter, med förståelse för om ni trodde det var dagar och timmar.

Benji håller själv i vadslagningen. Du hittar honom på festivalen på Skeppsholmen.


Ev. vinstskatt kan förekomma och går direkt i Pazzas (marknadschefen) ficka.
Pazza DSK


En Pazzaklassiker

Som en av Sveriges ledande arrangörer av galenskap, kände vi att vi behövde en motsvarighet till ”En svensk klassiker”. Vi är överlyckliga att kunna presentera Pazzaklassikern.

För att erövra En Pazzaklassiker ska du genomföra

- En helkväll på krogen i Sälen dagen innan Vasaloppet
- Vasaloppet/Öppet spår, 90 km

När du genomfört de två uppgifterna är du berättigad till En Pazzaklassikers diplom med ett unikt nummer. Du kan även köpa Pazzamedaljen.

Anmäl dig till Vasaloppet via www.vasaloppet.se

Pazzaklassikerdiplomet
Diplomet instiftades 2011 och är en åtråvärd utmärkelse. För att få det numrerade diplomet och utmärkelsen En Pazzaklassiker ska du dagen innan vasaloppet gå ut på krogen. Dagen efter ska du fullfölja Vasaloppet.

När du har genomfört ovanstående mailar du oss på pazzadsk@gmail.com. Numreringen av diplomen sker i den turordning som resultatuppgifter kommer till Pazzakontoret. Med resultatuppgifter menas bevis på att du har varit ute dagen innan du har fullföljt Vasaloppet, samt bevis på att du har fullföljt Vasaloppet.
Registrering inkl. diplom kostar 200:-, inkl. inramat diplom 300:-.

Pazza DSK

onsdag 24 augusti 2011

EIF-DSK 0-0

Det har blivit något av en mysstämning såhär dagen efter derbyt. Wennerberg var inne på chatten och berömde vår spelidé, eller vad man nu vill kalla det.

Självklart, det är trots allt Division 5 vi snackar om, det ska ligga på en sällskaplig nivå, och trots att Pazza har gjort allt i sin makt för att göra enebybergarna sura, så verkar de ha tagit vår uppladdning på rätt sätt. Kul liksom.

Kvasten

Coentrao - Paani - BK - Wise

Balotelli - FBF - Kladdjana - Maria Guti-Hernandez


Fascionista


Hatten

Det märktes att Enebyberg hade gjort ett gott scoutingjobb och genomskådade vår grisbox från början. Vi höll oss på vår planhalva och försökte tjonga oss fram till lägen, och ibland blev det bitvis farligt när Balotelli ställde in vänsterdojjan 27 grader åt nordöst och drog iväg bollen rätt långt ifrån arenan.

EIFs nr 8 är en elak jävel av rang, och DSK, med arbetarbina på mitten, gjorde allt i sin makt för att stoppa denne. Gick inte det så kom BK farande bakifrån och visade var skåpet skulle stå.
DSK visade till en början att det var derby. Kladdjana var i stormform och drog således på sig ett gult kort i början. När Kladdjana hade bestämt sig för att avsluta sin derbymedverkan efter typ tjugo minuter så klev domaren in och sa till Kladdjana att skärpa sig. Inte undra på att Kladdjana blev lack!

Publiken var magisk, på något sätt väldigt opartisk än vad vi är vana vid på Vallen, där nittiofem procent av hemmafansen hejar på bortalaget istället för oss. Det går t.o.m. rykten om att diverse anhängare av DSKs beryktade Blue Ultrazzzz hade gått i klinch med Berget Ultras på läktaren.

Notiser från första halvlek:
- DSK gjorde ett fantastiskt bra jobb första halvtimmen, men tappade mot slutet i första. DSKs första halvtimme var en lightvariant av Tyskland VM2010. Ge över bollinnehavet till motståndarna och hugga som en kobra när man väl fick chansen.
- Kladdjana fick gult när han drog i väg en boll efter en enligt honom felaktig avblåsning. Fascionista lackade ur, Kladdjana bad om ursäkt och sade att det inte skulle hända igen. Fem minuter senare får Berget en ny frispark och Kladdjana slänger ur sig ”Så jävla patetiskt”. Något som domaren naturligtvis hörde. Domaren gav honom en sista chans. Lägg därtill en riktigt ful missad glidtackling i början av matchen som domaren missade och ni förstår att det hade slagit slint i skallen på Kladdjana denna tisdagskväll.
- Coentrao på högerbacken gjorde livet otroligt surt för ”Joe” i Enebyberg.

Notiser från andra halvlek:
- Enebyberg fick sju frisparkar under en två minuters period. Måste vara rekord!
- Kraftigt bollinnehav för Enebyberg.
- Kvasten styr en frispark i stolpen.
- Två, tre farliga avslut från distans av Enebyberg.
- Coentraos härliga räder på högerkanten.
- En klassisk Fascionista-vändning och avslut resulterade nästan i mål. Förra året hade den suttit.

Pazza DSK

måndag 22 augusti 2011

***INFÖR ENEBYBERG - DSK***





Pazza DSK

En liten text inför morgondagen läckra fotbollsmatch

Pazza DSK storsatsade på vårderbyt, och våra förväntningar inför höstens derby har varit enormt stora på att Berget skulle göra något liknande. Kanske ett sprayat meddelande på Mörby Centrums entrédörrar: "Pazza Er DSK".
Dock verkar bergarna ta den här matchen som vilken annan match som helst, så därför denna rätt taniga och tråkiga text.

På ena sidan: (om vi ska tro förhandssnacket kommer dock spelet bara utspelas på en sida vardera halvlek)
Ett snabbt lag som är väldigt duktiga med boll och som har allt att spela för.

På den andra sidan: Ett trött och likgiltigt skitgäng som inte har något att spela för.

Vårderbyt mellan de två var ett enormt slag på Danderydsvallens gräs. Naturgräs alltså. Matchen slutade 1-1 efter det att Hatten på klassisk rugbymanér grisat in bollen. Det är väldigt konstigt att alla associerar målet med rugby, det är ju så vi alltid gör våra mål. Ett klassiskt DSK-mål med andra ord.
Enebyberg gör sedan värsta solonumret a´la Barca. 1-1 får anses som ett rättvist resultat.

Pazza DSK kan sitta en hel dag och reda ut vad fotboll egentligen går ut på. För den som tycker att fotboll borde vara en sport där domaren ska ge poäng för varje snygg fint "10an" gör, då ska ni nog börja följa en annan sport. Typ värja. Då är jag rätt säker på att Enebyberg hade spelat i Superettan idag.

Eller så kan man se det från den vinkeln Kvastens gamla tränare från Halmstad, Janne Andersson, förespråkar: Det spelar ingen roll hur du spelar, så länge du vinner.
Nu har dessvärre DSK varit ett undantag av denna fotbollsfilosofi i år, men vi tog poäng mot Berget trots att vi spelade rugby i nittio minuter. Att domaren sedan kommer från månen eller från någon annan planet kvittar.

Enebyberg är ett bra lag, inget snack om saken. Förmodligen har man individuellt bättre spelare på varje position än DSK.
Hade vi haft en tränare som sagt att vi ska rulla ut Berget, hade de lila förmodligen gjort rövmos av oss på Danderydsvallen.

Individuellt sett är vi ett sämre lag, men organisationsmässigt är vi förmodligen ett av seriens bästa. Och trots alla glåpord om att vi spelar fult, köttar oss igenom matcher i nittio minuter, spelar rugby och allt vad det heter, så har vi gjort 29 mål framåt, och tillsammans med Rissne släppt in minst mål i serien i år. OM vi hade spelat rugby hade vi förmodligen inte haft någon backlinje kvar till imorgon.

Men nu står vi här inför morgondagens derby med en hel trupp, inga avstängningar så vitt jag vet. OCH DET SKA BLI SÅ FÖRBANNAT ROLIGT ATT KÖTTA SIG IGENOM NITTIO MINUTER TILL. Och vem vet, har vi en sån där härlig DSK-dag kanske vi kan tjonga bollen minst "18 gånger irad".

Pazza DSK


fredag 19 augusti 2011

Och disciplinen är helt enkelt – tysk...

...d.v.s. fantasin = obefintlig. Fantasin att bryta ett mönster (på planen) går inte hand i hand med disciplinen:

AFTONBLADET.SE

Pazza DSK

torsdag 18 augusti 2011

Operation Rädda Berget

Efter gårdagens patetiska förlust mot Ursvik är DSK så gott som borta från toppstriden. Många kanske känner, nu är säsongen över, det finns inget att spela för.

Jo, det finns ju faktiskt en sak till vi måste uträtta: RÄDDA BERGET KVAR I FEMMAN!

Oavsett vad lagen tycker om varandra så är det få matcher som väcker sådana känslor som derbymatcherna mot Enebyberg. VI VILL HA BERGET KVAR! Kom igen nu allihopa på tre: VI VILL HA BERGET KVAR!

Nästa onsdag möts vi på det omtalade konstgräset och vi ska göra allt i vår makt för att vinna, eller sno poäng.

Operation Rädda Berget är det som gäller.

Pazza DSK

måndag 15 augusti 2011

***Välkommen till Danderydsvallen***



Pazza DSK

Kista - DSK 0-3

värsta match matchen Kista bra DSK inte bra alla vill ha boll ingen ser boll 12:an är en gris 1-0 dsk inte rättvist messi tror han är inget barca man måste spela inte snacka snack 2-0 gris nr 2 dsk spelar rugby 3-0 domarn ser inte ruff dsk spela fult långa bollar på benkt domarn dålig alla dåliga Barca bra.

Barca DSK

torsdag 11 augusti 2011

Före detta DSKare hotad av Blue Ultrazzzz - Ordförande:- "Kraftiga åtgärder kommer att vidtas"

Det har hänt igen!

Blue Ultrazzzz har återigen skämt ut sig, men enligt källor till Pazza DSK så var det denna gång "befogat".

Det rör sig om ett sms som skickades natten till söndag den gångna helgen.
Offret är bl.a. en tidigare spelare och före detta medlem i den beryktade Ultrazfalangen, idag bosatt på på anonym ort någonstans i sydvästra Sverige.

"Fuck you / Blue Ultrazzzz", kan inte misstolkas.

När Pazza DSK får tag på Blue Ultrazzzz ordförande Hasse Ball är han fåordig, men hälsar att om personen i fråga inte ber offentligt om ursäkt kommer "kraftiga åtgärder att vidtas".

DSKs spelarråd väljer att inte gå ut med personens namn offentligt, men säger sig stå på Blue Ultrazzzz sida i detta fall.

Pazza DSK

onsdag 10 augusti 2011

***Dangda***



Pazza DSK

DSK går på kontra-tjonga - Inför hösten i Division 5 Norra

Ja! Äntligen är Premier League tillbaka, typ världens bästa liga med storspelare som Peter Crouch och Theo Walcott.

För er som följer Pazzachatten dagligen så öser vi in kommentarer om denna fantastiska liga, och för er som ännu inte har fattat så är det mesta ironiskt. Det finns nämligen ingen annan liga vi på redaktionen hatar så mycket som Premier League. Dessvärre är DSK ett lag där merparten av spelarna gillar Premier League, och konstigt vore det väl annars med tanke på hur DSK spelar fotboll. Långt, tjong, fult och jävligt elakt.

Var någonstans ligger det svenska hatet mot Serie A och Bundesliga, och italiensk och tysk fotboll i synnerhet?

Hade Premier League bara vårdat sin egen liga och identitet så hade jag definitivt kunnat slå ett slag för denna liga, men det gör jag inte. Det är för stor omsättning pengar på spelare som inte är värda det. Senast i raden är Arsenals köp av en ung talang för skrämmande 155 miljoner. Som stolt romanista inser jag att Roma förmodligen skulle kunna köpa en hel startelva för dom pengarna, men det är dessvärre pengar som Roma inte har.

När Sportbladet och säkert 90 % av Sveriges befolkning surade över domarens katastrofala insats i kvartsfinalen i VM 2010 mellan Tyskland-England, en domartabbe som "gjorde så att England åkte ut", då skrattade jag.
Den enda sanningen var att de "engelska storstjärnorna mot de unga orutinerade tyskarna" (som expert Kåmark valde att uttrycka det) blev fullständigen pippade av tyskarna.

Vad har detta med omstarten av Division 5 Norra att göra?
Har absolut ingen aning.

ROMA ROMA ROMA, core´d sta cítta.

Höstsäsongen har smygstartat med några matcher som inte hann spelas innan uppehållet. Våra engelska storstjärnor, eller motsvarigheten till dessa, Enebybergs IF, vann derbyt mot Djursan med uddamålet och parkerar nu på en tredjeplats. Berget blir säkert farliga i slutändan.
Värtan, detta trevliga och till mycket väldigt lika lag som DSK, torskade högst oväntat mot Sollentuna United FK med tennissiffror.

Huvudsta plockade poäng mot Ursvik, och det säger nog mer om Ursvik än om Huvudsta.

Erfarenheten säger mig att höstsäsongen är den totala motsatsen mot vårsäsongen. Det laget som skött sommarträningen kommer naturligtvis ha en markant fördel, för det kommer blåsa, det kommer vara kallt, och det kommer inte vara lika roligt att spela fotboll i 12 grader än i 23 grader.

DSK - höstmodell: Kontra-tjonga.

Detta otroligt vackra spelsätt uppfanns i Halmstad där några vänner satt och funderade på vad vi var bra på. Och är det något som DSK är fruktansvärt duktiga på är det att kontra med snabba spelare. En förutsättning för att denna idé skall fungera i praktiken, gäller det att ha spelare med ordentligt glöd i dojjan som kan leverera en passning (tjong) på minst sjuttio meter. BK visade i samband med fotbollsgolfen att detta var möjligt.

Målet har under säsongen varit att direkt gå tillbaka till Division 4. Man kanske inte ska ändra på målet, men att ta en match i taget känns på något sätt som ett mer realistiskt mål.

På söndag möter vi Kista på Ärvinge, en plan där hemmalaget endast förlorat en match. Kista ligger dessutom två poäng före oss, och ska vi ha en praktisk chans till att hänga med så är det bara tre poäng som gäller.

DSK har gjort en fin värvning i BK:s lillebror, Anton, från Viggbyholm. Dessutom har vi fått tillbaka två riktigt duktiga spelare i Sam och Hannes. Det vi har saknat under vårsäsongen är bredden, och med dessa tre spelare får vi den bredd vi har saknat, samt en allt högre konkurrenssituation på samtliga positioner.

DSK har statistiskt sett alltid gillat höstsäsongerna. Det får gärna regna och åska på söndag, sånt gillar vi.

Pazza DSK kommer att göra ett försökt att LIVESÄNDA matchen från Ärvinge IP, med start kl 15.45 på Pazza DSK. Kommentatorer blir Sidleds-Danne och Lill-Wise, båda avstängda.


Pazza DSK


måndag 8 augusti 2011

Aldrig Pazza Upp - Återhämtningen

Det var morgon, men det kunde lika gärna vara kväll. Han visste inte. Allt hade passerat honom så snabbt.
Gårdagskvällen blev en succé. Kvasten hade fått cashen, middagen var perfekt och alla var på topp.
BK visste att det hade hänt något, men han kunde inte komma på vad. Men nu satt han där på sängkanten. Skallen vibrerade.
Där låg Facebook-Fille utslagen, Redaktören likaså. Men det var någon som fattades.
Vart fan var Marknadschefen?

Ingen visste, och klockan var 11.15.

Han mindes från gårdagskvällen innan han tuppade av att Marknadschefen hade pratat om en affärsmöte som skulle äga rum i Halmstad och att Marknadschefen skulle vara "närvarande".
Samtidigt försökte han pussla ihop sina egna minnen av sig själv från gårdagskvällen. Han kunde inte tro sina öron när Facebook-Fille påstod att dom två hade börjat blandat groggar klockan 05.45. Han var ju med under hela kvällen sas det.

Kvasten var på gott humör under gårdagskvällen. Han tillät sig även besöka den fasansfulla klubben Bond som han annars aldrig gick till. Han hade trots allt vunnit Konsultens tävling, och återigen fått titulera sig som smartast i gänget.

Facebook-Fille lyfte på huvudet. Telefonen vibrerade. Det var Marknadschefen!

"Tjena, vart är min taxi?"

"God morgon Marknadschefen, vart är du någonstans?"

"Jag har nyss avslutat ett viktigt möte i Halmstad, jag passade på att dra när ni hade trevligt. Ville inte förstöra den goda stämningen"

"Asså jag tror inte någon är kapabel att hämta dig just nu......"
........

"Marknadschefen. Var är du?"

"JAG SÄGER JU ATT JAG HAR VARIT PÅ ETT VIKTIGT MÖTE!!"

"Ok, ok ta det lugnt".

"Chauffören är helt utbränd så vi skickar en av Kvastens nära släktingar. Bra kille, han kör bättre än BK".


Pazza DSK

fredag 5 augusti 2011

Det suspekta kuvertet

Dagen ville inte ta slut. Han kollade på klockan vart femte minut. Allt för att inte missa tiden. Chefen passerade dörren varannan timme. För att undvika konfrontation var han tvungen att lämna byggnaden prick 16:17. Inte en minut tidigare, inte en minut senare.

Han hade bara träffat denna Dressman-klädde herre en gång. Det var en reko kille. Handplockad av Kvasten. Han hade fått i uppgift att se till att den nytillkomne tog sig ner till Halmstad. De skulle ses vid Centralen 16:43. Kvasten gillade udda tider.

Klockan slog 16:16. Snabbt plockade han ihop sina grejer. Han hade fått ett kuvert från Kvasten som han var noggrann att stoppa ner.

"Det är bra grejer, men öppna inte innan ni har satt er på flyget", hade Kvasten sagt.

Godtrogen som han var hade han inte tänkt mer på det. Flyget gick från Arlanda 19:00.
De skulle ses vid Forex vid Arlanda-Express. Pinky var lite nervös. Tänk om han inte dyker upp? Kvasten skulle ta kål på honom.

16:35 anlände t-banan till Centralen. Han gick genom gången under Vasagatan, passerade höger om spottkoppen. Förbi Pizza Hut och Burger King. Upp för rulltrappan. Han anlände vid perrongen. Där stod han, Mr. Dressman.
De tog Arlanda express som avgick 16:55. Inte ett ord sades under resan.

De tog sig upp till Terminal 4. Snabbt stopp vid Pressbyrån. Den Dressman-klädde herren behövde köpa på sig en stock snus. De stannade till vid Exchange.

"Nej, det behövs inte Konsulten. Halmstad ligger i Sverige", sa Pinky.

Kvasten ville inte avslöja tyskens identitet, utan hade kort och gott gett honom smeknamnet Konsulten. Han var ingen gröngöling. Han var en rutinerad herre i gamet. En av de högsta hönsen i tyska maffian.

De begav sig mot Säkerhetskontrollen. Pinky tog upp kuvertet som hade fått av Kvasten. Konsulten sneglade mot hans hand och stannade upp.

"Vad är det där för något?"
"Viktiga papper. Kvasten gav det till mig."
"Har du kollat innehållet?"
"Nej, men jag har lovat Kvasten att inte kolla innan vi sitter på planet."
"OK..."

Konsulten blev likblek. Blekare än han brukar vara.

"Du, jag tar en sväng förbi muggen. Gå igenom kontrollen du. Jag kommer alldeles strax."
"Men du, jag väntar här."
"Äh... Gå du. Jag kommer alldeles strax."

Konsulten vände sig hastigt om och gick mot toaletterna.
Pinky blev lite konfunderad. Vad var det frågan om? Han stod precis framför säkerhetsvakten.

"Har du några nyklar eller något skärp på dig?"

I samma veva öppnade han kuvertet och tog ut innehållet.


Pazza DSK

Det regelrätta målet



Pazza DSK

torsdag 4 augusti 2011

Cashen i sista stund

Han plockade upp telefonen. Scrollade igenom menyn, stängde ner. Upprepade processen ett par gånger. Han var uppenbart nervös.

"Får man ta en bärs nu eller?"

De hade precis lämnat parkeringen i Grindtorp. Han plockade upp en öl från den välfyllda kylväskan. Lade ner den snabbt igen när han såg Kvasten arga blick i backspegeln. Benen skakade, hela han skakade. Blicken var något stirrig.
Hon gillade inte att han drack. Därför blev det inte så ofta, men väldigt mycket när det väl gavs tillfälle.

"OK, nu kan du ta en."

Rösten kom från förarsätet. De hade precis passerat Shell-macken.

Han älskade det klickande ljudet som en kall, 33-centiliters, kryssnings-Carlsberg gav ifrån sig. Den första var alltid den godaste.
Han funderade hur nära det var den här gången. Han kunde inte hantera cashen, men han hann betala i tid. Han hade ju hört skräckhistorierna om de som inte hade kunnat betala för sig. Kvasten och BK var inte nådiga.

Efter timmar av öldrickande och Captain Morgan-drinkar tog han återigen upp telefonen, ringde Redaktören.

"Tjena, tjena."
"Tjeeeena R. Var är ni någonstans?", sluddrade han fram.
"Vi är snart i Jönköping."
"Ahhh, ahhhh, vi har bara en mil kvar."

Mitt under samtalet hörde han Kvasten mumla något. Det lät som om han sa:

"Och den milen är din sista..."

Det blev tyst i några sekunder. Den glada och sluddrande rösten var borta.

"Vad sa du Kvasten?"

"Jag sa, och den milen är fin. Kolla landskapet."

Sunken fick svårt att andas. Hade han hört rätt? Han lade på luren utan att säga hej då. Han tittade ut genom bilfönstret medan de begav sig mot hans okända öde. "Välkommen till Getinge"

Pazza DSK

Jakten har börjat...

BK älskade att köra bil. Vänster körfält var hans. Han ägde skiten. Om det var någon som var i vägen såg han till att de flyttade på sig. På med cruisen, inte under 130.
Fan är det inte mer krut i den här bilen? BMWn åkte redan två timmar innan. Allt för att synka. Kvasten lämnade inget åt slumpen. Och BK var inte den som var den. Han gillade utmaningen.
Grabbarna var på väg mot Halmstad. BK fick i uppgift att köra ner Marknadschefen, Redaktören och FB-Fille.
Helt plötsligt, stopp i Trosa. BK letade frebrilt efter ett tredje körfält.

"Det här funkar inte. Kvasten kommer att bli vansinnig."
"Mmm", suckade Redaktören.

Han visste, han hade fått en rejäl utskällning innan av Kvasten för förseelsen på Lemon Bar.

Ingen visste riktigt varför de skulle ner till Halmstad. Alla hade fått i uppgift att packa väskan.

"Ta bara med det nödvändigaste. Mer info får ni sedan."

I båda bilarna hade Kvasten placerat ett Halmstad-quiz som alla skulle besvara innan Ljungby. En viss nervositet spred sig i bilen när Marknadschefen tog fram kuvertet med varsitt quiz. Var det individuellt? Redaktören rynkade sig på näsan samtidigt som han läste "Quizmaster har alltid rätt."

"No shit", tänkte han för sig själv. "Som om det bara gäller i det här fallet."

Han gick noggrant igenom frågorna. Han kunde inte ett skit. Det här var nog slutet.
"Finfina priser utlovas." Han visste vad innebar. Kom man sist så var man rökt.

Han kollade ut genom bilfönstret och tog ett djupt andetag. Trafiken var igång igen.


Pazza DSK

Pazza on tour - Halmstad

Pazzafärjan drar vidare i sommarsolen. Nu mot ett regnigt Halmstad. Asså, det här med guldkusten, vad fan menas med det egentligen?

10 svin i samma stia, det kan bara sluta i katastrof.

Vi kommer att filma från Halmstad, och har vi tur med elektroniken så kommer höstens första livesända program av Pazzalördag att dyka upp, förhoppningsvis med special guest KOR.

Vad kan ni förvänta er?
Inte ett piss, vi har redan lurat er på fortsättningen av Pazza Noir 2.0 som vi utlovade.
Dock känns det en smula nervöst då typ hälften av resenärerna har tillgång till Bambuser på telefonen, och som vi alla vet så är Bambuser programmet vi använder oss av när vi filmar från mobilen och lägger upp i videofönstret till höger. Censur existerar inte, så räkna med ett livesänt nakenbad från Marknadschefen, eller någons patetiska försök att limma på nån inhemsk skönhet.

Det svider och det ska svida att spela i DSK. Hela ditt liv kan förstöras inom loppet av några sekunder.

Vi återkommer förhoppningsvis med en live-uppdatering från resan ned, signerat Redaktören.

Vi vill samtidigt passa på att lugna Calle, vi kommer ta det extremt lugnt, inga utsvävningar eller något sådant.


På återseende.

Pazza DSK