fredag 12 mars 2010

Updatering- så går det får lokalkonkurrenterna

Det är inte bara i DSK det går lite kämpigt just nu. Viggan, Sveriges tredje bästa inomhuslag, åkte på smisk av Kulla med 3-0 förra helgen, dessförinnan var det Berget som satte stopp för den gigantiska röda vinstmaskinen med 7-4. Man börjar ärligt talat fundera vad sportchefen har stoppat i sportdrycken hos våra små lillebrorsor. Vi möter just Enebyberg om några veckor i en träningsmatch.

Enebyberg har gått som tåget på försäsongen. Vinst mot Viggan med 7-4, Blue Hill åkte på dängen med 5-2, likaså Kälvesta med 5-0 innan FC Atheltic satte stopp för den lila åkersplöjarn med 4-3.

FC Djursholm har gjort sig av med några kilon under året. In har man fått ett par oslipade diamanter, men mest anmärkningsvärt måste vara Moses Nsbuga, den före detta Elfsborgsspelaren som var med i en tragisk olycka och miste benet. Trots dennes vida kunskaper som tränare har det gått sisodär för Djursan på försäsongen, stryk mot Älta med 6-0 bl.a.

Trots taskiga resultat får man ändå tro att Viggan kommer ligga i toppen i år igen, eller kan det vara så att de högt ställda förväntningarna på laget kommer bli deras fall?

Oss då? Ja va fan, lite bucklor på lacken är väl inget nytt. Senast blev det stryk mot Uppsala med 5-0, men man kan ju undra hur resultatet hade vart om Dom hade fått åka hit istället på en onsdagskväll. Har fått rapporter om att spelet trots allt såg bitvis bra ut. Imorgon väntar Marieberg på Stockhagens IP, den planen verkar inte riktigt klinga bra för oss, men nu får det vara nog med dåliga ursäkter.

3 kommentarer:

  1. Wise imorn kommer vi äga på bänken, kanske ska ta med kamera?

    SvaraRadera
  2. Viasat Fotboll har som bekant en s.k. Zlatan Cam, Messi Cam eller vad dom nu vill kalla det.

    Bloggen vill ju inte vara sämre, vi kommer under matchen bl.a. ha en Frost Cam och följa varenda steg av denne spelare på högerkanten.

    SvaraRadera
  3. dags för årets första vinst imorgon nu!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera