tisdag 17 november 2009

Landslagsuppehåll- Dunga "Bergstaca håller inte"

Det är tid för landslagen att spela VM-Kval eller träningsspela. DSK tar en titt på våra storstjärnor som just nu servar sitt modersland.

Finland (Markus Eskola, Markus Haataja)
Uttagna i truppen så sent som i förra veckan. "Baxter är profillös och pinsam" sa Eskola för något år sen, nu verkar han tas tillbaka på nåder från förbundskaptenen. Det här är nonsens, ska Haataja ha sagt när pressen träffade han och Eskola utanför Sollentuna Centrum i lördags.

Brasilien (Bergstaca)
"Bergstaca håller inte" sa Dunga i brasiliansk press för några veckor sedan. När Bergstaca sedan ertappades på en brasiliansk sambabar med bäste vännen Adriano så var måttet rågat för Dunga "Han är helt otrolig, jag hade högre förhoppningar om honom, men han håller inte"

Uruguay (Falcao)
Ett livsviktigt kval väntar för Falcao &Co mot Costa Rica. Falcaos bäste vän Forlán måste få till målskyttet och man räknar med att Falcao ska vara den som serverar honom dessa passningar.

Tyskland (B. Frost, M. Frost)
Lahm gjorde för inte så länge sen bort sig i pressen och pratade skit om egna klubbledningen, något som fått Löw att se rött. Därför har nu båda bröderna Frost akutinkallats till truppen. "Jag är fantastish stolt säger Benji till tysk press". Det ryktas om att Mattias bildar anfallspar med Klose och att Benji tar hand Lahms position, en position som passar utmärkt för den gigantiskt tekniske vänsterbacken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar