måndag 30 november 2009

DSK hymn och helgen som gick. Vi reder ut begreppen med DSK-hjärta och lojalitet


Viggan stoltserar med sin pinsamma Star wars hymn, men till skillnad från oss har dom i alla fall en låt att marschera in till. Därför ber jag er nu att antingen lämna en kommentar här om vilken låt ni helst skulle vilja gå in till på Danderydsvallen.

2 alternativ från mig:

Stemm- Face the pain (Officiell UFC låt vore kul att kopiera. Kan ju ge lite fel signaler om att slå bortalaget på käften, men grym.
"Face the pain, no escape can you step to this. Face the pain, Face the pain, It's ripping me into pieces"

Airbourne- Runnin wild (AC/DC inspirerat band med en galet skön låt)


HELGEN SOM GICK:
Robban, a.k.a KOR som i Kick-Off Robban var här och det firades med en fördrink hos Sunken. Några stupade, andra tjafsade, jag ska återkomma till det sistnämnda.
Det var riktigt trevligt, halmstadborna försökte hitta ragg åt 08:orna, finnarna skrek och drack, och en tysk var på krigsstigen.

Det här med lojalitet och DSK-hjärta var på tapeten under en hätsk diskussion runt bordet. Det slutade med att en av spelarna hotade med att sluta i DSK.
Vi började med att skrämma bort ett par som satt där och antagligen hade en mysig lördagsdejt. Sen kom ett par svin och skrämde bort dom när dom insåg att dom satt på DSKs officiella bord. Sunken "vem fan är han?"

Finnen och Frost diskuterade DSK-hjärta där meningarna gick isär. Eskola har endast, precis som undertecknad, representerat DSK sedan barnsben. Frosten har varit en lojal spelare för DSK under ett par herrans år. "Du kommer aldrig vara DSKare som jag" sa Eskola "Vart fan har du vart de senaste 2 åren" kontrade Frosten med.
Frosten hotade sen med att sluta i DSK. Många skratt och tårar.

Thelin berättade hur det är att vara lite av en lagfarsa och Hatten beställde in två åt gången. Robban gjorde "svanen" och Persson gnällde som vanligt. En helt vanlig lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar