måndag 30 november 2009

DSK hymn och helgen som gick. Vi reder ut begreppen med DSK-hjärta och lojalitet


Viggan stoltserar med sin pinsamma Star wars hymn, men till skillnad från oss har dom i alla fall en låt att marschera in till. Därför ber jag er nu att antingen lämna en kommentar här om vilken låt ni helst skulle vilja gå in till på Danderydsvallen.

2 alternativ från mig:

Stemm- Face the pain (Officiell UFC låt vore kul att kopiera. Kan ju ge lite fel signaler om att slå bortalaget på käften, men grym.
"Face the pain, no escape can you step to this. Face the pain, Face the pain, It's ripping me into pieces"

Airbourne- Runnin wild (AC/DC inspirerat band med en galet skön låt)


HELGEN SOM GICK:
Robban, a.k.a KOR som i Kick-Off Robban var här och det firades med en fördrink hos Sunken. Några stupade, andra tjafsade, jag ska återkomma till det sistnämnda.
Det var riktigt trevligt, halmstadborna försökte hitta ragg åt 08:orna, finnarna skrek och drack, och en tysk var på krigsstigen.

Det här med lojalitet och DSK-hjärta var på tapeten under en hätsk diskussion runt bordet. Det slutade med att en av spelarna hotade med att sluta i DSK.
Vi började med att skrämma bort ett par som satt där och antagligen hade en mysig lördagsdejt. Sen kom ett par svin och skrämde bort dom när dom insåg att dom satt på DSKs officiella bord. Sunken "vem fan är han?"

Finnen och Frost diskuterade DSK-hjärta där meningarna gick isär. Eskola har endast, precis som undertecknad, representerat DSK sedan barnsben. Frosten har varit en lojal spelare för DSK under ett par herrans år. "Du kommer aldrig vara DSKare som jag" sa Eskola "Vart fan har du vart de senaste 2 åren" kontrade Frosten med.
Frosten hotade sen med att sluta i DSK. Många skratt och tårar.

Thelin berättade hur det är att vara lite av en lagfarsa och Hatten beställde in två åt gången. Robban gjorde "svanen" och Persson gnällde som vanligt. En helt vanlig lördag.

fredag 27 november 2009

edit:

21 december är det alltså Benji och Farre som står och försöker kränga.

Granförsäljning- vem säljer flest granar? Oddsen får ni här

Granförsäljningen är ju lite av A-lagets "tack för att vi får representera Sveriges vackraste klubb", och det säljs med stort intresse. Varje år brukar vi även ha tävling i vilket par som säljer mest granar. Jag vill nog tro att jag och Eskola dragit in storkovan de senaste åren:
"jag tror att hemligheten ligger i att vi oftast tar överpriser, vänder på 6an, etc. Man får inte vara blyg att göra förändringar, då kan man bli som Sidled på planen" säger Eskola.

Årets försäljningspar. Odds och kommentar:

13 dec:
Thelin och Marcus. Skyhögt odds på dessa herrar (200). Thelin är florist, ingen säljare. Marcus är ny i laget och därmed oprövad. Den 13e är oftast inget datum för att köpa julgran. Thelin kan komma att själv hosta upp pengar för att få det att se ut som att han sålt.

13 dec:
Bergstaca och Frost. Två gamla rävar, men hur hanterar man spriten? Pluntan kommer garanterat dyka upp och Bergstaca trotsar det hårda vädret och drar fram en parasoldrink. Trots det kassa datumet så tror jag på 1 kungsgran och 2 vanliga (20 ggr p)

14 dec:
Sidled och Martin. Martin lär knappast ta sig upp ur sängen denna dag och det går som bekant inte att sälja granar i sidled. Ska enligt rykten ha packtat med Benji och Farre och splitta på vinsten. Trots detta, usel försäljning. (100)

15 dec:
Oliver, Tobbe och Tom. Det vimlar av finnar runt ICA. Perfekt för 3 små junisar att sälja storkovan. Orutinerade dock, häxan sitter kvar i kroppen. Himmel eller helvete (25)

16 dec:
Sam och Keyvan. Keyvan hotar alla med stryk om dom inte köper, Sam håller ett stadigt tag med sågen, dom tvingar helt enkelt alla att köpa. Här kan det säljas mycket (10)

17 dec:
Falk och Rawling, det kan ju bara sluta med katastrof. Rawling står och sjunger AIK-inspirerade julsånger om att Mörda ett Djurgårdsbarn och Falken skrapar triss. Inte en enda jävla gran såld, tyvärr. (1000)

18 dec:
Filip och Hannes. Otroligt svårbedömt, men Fille kan ju lika gärna tas för 40 år och ärrad veteran, därför sänks oddset. Hannes utgår från behovsanalysen, lite väl överdrivet kan tänkas, men jag tror dessa herrar kommer sälja 2 kungsgranar. (30)

19 dec:
Tidig morgon för Eskola och Wistedt, en lördag. Trots detta så är det två st ärrade säljare som vet hur man säljer granar. Det verkar dock riggat av lagledningen då båda antagligen stinker sprit och inte kan stå på benen. Trots detta storfavoriter till slutsegern. (1.2)

19 dec:
Kennie och Sunken. Sunken haltar och ser ut som ett skadat offer från kriget i Afghanistan, Kennie kommer som vanligt med scar från Armani. Vart tog alla kunder vägen? Snarare två tjuvar som säljer svarta granar från Rinkebyskogen. (800)

20 dec:
Comeback för Lasse, och han ska enligt rykten vara en säljare av rang. Eddie är en oslipad diamant som antagligen tar med sig Rottweilern för att skrämma slag på varje kund. Tror att här kan det skrällas ordentligt (5)

20 dec:
Phille och Nille, två praktsvin. Phille är den pratglade, Nille är den som säger till kunden "var fan ska du ha granjäveln då?". Omaka kan tyckas, men Nille är ju lite av en lagfarsa och styr och ställer så att Phille nästan blir gråtfärdig. En sån förbannad skrävlare tänker han och säljer mer än Nille. (40)

21 dec:
Kommer någon dyka upp? Den ena litar på den andre och så händer inte ett skit, fram tills 18.40 då Rune kommer och sympatiköper en gran. (700)

22 dec:
Misak och Malik. Fasen vad svårt. Orutin, men antagligen det bästa datumet för att sälja granar. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska tro. (15)

23 dec:
Bästa datumet såklart. Och gissa vilka som står. Jo, de kära coacherna. Men åsikterna går isär "om du tar i ena änden Björne så sågar jag. "nä jag tycker vi gör såhär: Utgå från mitten och sök med sågen mot fria ytor". Hursomhelst, inte en enda granjävel kommer bli såld. (5000)

söndag 22 november 2009

CL tipset och lite helgrykten/skandaler


Champions league tipset för nästa vecka. Flera lag som i princip är klara, detta böljar för en målrik omgång. Wengérs Arsenal tar in Pojkar 15 år och gör rövmos av Standard. Bordeaux, laget som jag varnat för, sopar dit Juve på hemmaplan. Barca vs Inter är ju utan tvekan den mest svårspelade. Antagligen är Messi och kanske Zlatan borta, något jag tror Inter kommer försöka utnyttja men faller dit på eget misstag. Alla andra matcher är egentligen fullständigt ointressanta.

Rubin - Dynamo Kiev 2-2
Fiorentina - Lyon 2-3
Barcelona - Inter 3-1
Arsenal - Standard 3-0
Debrecen - Liverpool 0-2
Glasgow - Stuttgart 1-1
Unirea - Sevilla 2-1
AZ - Olympiakos 0-0

CSKA - Wolfsburg 2-2
Bordeaux - Juventus 2-1
Milan - Marseille 3-2
Real Madrid - Zürich 5-2
Bayern M - Maccabi Haifa 3-1
Porto - Chelsea 0-2
APOEL - Atl.Madrid 1-2
Man Utd - Besiktas 3-0

Det ryktas om att flera spelare har varit ute och gjort stan i helgen, trots lagledningens krav på spelarna att stanna hemma den här helgen. (bild). Chockerande bilder visar en förfriskad Martin konversera med en av klubbens största svikare genom tiderna. Hur detta kommer utspela sig på tisdag vet ingen, men ett möte innan träningen är i alla fall uppsatt.

tisdag 17 november 2009

Landslagsuppehåll- Dunga "Bergstaca håller inte"

Det är tid för landslagen att spela VM-Kval eller träningsspela. DSK tar en titt på våra storstjärnor som just nu servar sitt modersland.

Finland (Markus Eskola, Markus Haataja)
Uttagna i truppen så sent som i förra veckan. "Baxter är profillös och pinsam" sa Eskola för något år sen, nu verkar han tas tillbaka på nåder från förbundskaptenen. Det här är nonsens, ska Haataja ha sagt när pressen träffade han och Eskola utanför Sollentuna Centrum i lördags.

Brasilien (Bergstaca)
"Bergstaca håller inte" sa Dunga i brasiliansk press för några veckor sedan. När Bergstaca sedan ertappades på en brasiliansk sambabar med bäste vännen Adriano så var måttet rågat för Dunga "Han är helt otrolig, jag hade högre förhoppningar om honom, men han håller inte"

Uruguay (Falcao)
Ett livsviktigt kval väntar för Falcao &Co mot Costa Rica. Falcaos bäste vän Forlán måste få till målskyttet och man räknar med att Falcao ska vara den som serverar honom dessa passningar.

Tyskland (B. Frost, M. Frost)
Lahm gjorde för inte så länge sen bort sig i pressen och pratade skit om egna klubbledningen, något som fått Löw att se rött. Därför har nu båda bröderna Frost akutinkallats till truppen. "Jag är fantastish stolt säger Benji till tysk press". Det ryktas om att Mattias bildar anfallspar med Klose och att Benji tar hand Lahms position, en position som passar utmärkt för den gigantiskt tekniske vänsterbacken.

söndag 8 november 2009

Fille "ajk är mäCktiga"



har nyss avslutat fotbollskapitlet Allsvenskan 2009. Och som Djurgårdare så är man självklart mer än nöjd. Någon som dessvärre inte var lika nöjd på söndagskvällen var Filip Lundqvist:
"Asså, det är så typiskt. Turgården. Jag ser hellre Assyriska än DIF i Allsvenskan, mest för deras härliga fans. Jag hoppas själv få representera Assyriska i framtiden"

Lagfarsan Rawling, som för bara 1 år sen bytte lag från Leksand till ajk fyller på:
"Fille har helt rätt, AFF var gigantiska och förtjänade platsen i Allsvenskan".

Nu ryktas det om ett eventuellt spelarbråk på tisdagsträningen, för som alla vet råder det en spricka mellan spelarna, ajk och Djurgården.

Samtidigt samma kväll spelade Finland Karjala Cup mot Sverige. Denna ärofyllda turnering, rankad som en av de mest betydelsefulla (avd lösa) avslutades med 7-0 till Finland. En som var väldigt nöjd var Markus Eskola:

"vi har aldrig vunnit OS, vi har blivit förudmjukade i VM i vår egen arena (Hapapapapa Arena), vi torska OS mot Sverige. Äntligen kom revanschen, och vi är återigen störst. Härligt, underbart".

Kul för Eskola, samtidigt kan man ju fundera på hur mycket man som svensk kan bry sig?

fredag 6 november 2009

Rawling erkänner: "jag älskar Idol"



Fredagar brukar vara en ganska lam tillställning, men frågar du Mattias Rawling så är svaret givet: "fram med salta pinnar, grogga Vodka med whisky och slå på favoritkanalen TV4 och Idol. Just nu tycker jag Rabih är jättebra"

Hur kommer det sig att du gillar Idol så mycket?

" det är ett bra program, sen tycker jag Jihde är fantastiskt duktig på att trollbinda sin publik"

Röstar du?

"det händer väl, jag och Thelin brukar sitta och chatta på facebook med varandra om vem som har varit bäst ikväll. "

tisdag 3 november 2009

Bomben "Jag är klar för DSK"


För några dagar sen ryktades det om att Mats "den store" Wistedt skulle vara aktuell för en comeback i DSK, men allt eftersom har herrarnas "Pia Sundhage" dementerat ryktena.
"jag har räddat DSK så många gånger, nån gång får det vara nog".

När man trodde att allt var dött på Silly Season marknaden kommer kanske den största bomben av dem alla: "är trött på allt skitsnack så ska försöka komma ner och läxa upp alla"

Citatet är hämtat från ingen mindre än Jimmy Everum, även känd som Judas och svikarn som gick till Viggbyholm inför förra säsongen. Jimmy blev lagets bäste målskytt förra säsongen, en total knall nere på Kamratgården vid Danderydsvallen.

Enligt rykten så ska Jimmy och hans pojkvän Jonas Pasthy komma ned och träna ikväll i RM-Hallen. Viggans konstgräs är tydligen för hårt.

Jimmy var en uppskattad spelare och för Markus Haataja mer än så:
"han var som en far för mig, en ledargestalt som DSK saknat. Jag grät när jag fick reda på transfern".

Vi ringde upp Jimmy tidigare idag, utöver citatet sa han "jag tror dom kommer ta emot mig med öppna armar, som Dulee Johnson är jag för värdefull för att undvikas".

måndag 2 november 2009

Eskola "jag ger det 45 % chans"




Säg inte det, den här finnen är inte att lita på. Han är slug som en orm och lurar i vassen. Han ska definitivt inte skämmas för det fina priset (som även jag fick) på avslutningen, det ÄR mycket snack, men tyvärr liten verkstad.

Eskola svarar såhär om morgondagens träning:
"jag har tackat Ja, det köper jag. Men är det meningen att offra sitt liv för en träning? Svar Nej. Jag mår väldigt dåligt av alla rykten, min familj, mina barn, alla får ta del av smällen"

Känner du inte att "nu jävlar ska jag visa dom"?

- Ja det är klart att man känner "ikväll ska jag ge Rawling/Persson på käften", men sen inser jag att jag behöver fan inte träna, men dom måste ju träna...HAHAHA!!

Ok, ganska taskigt sagt.

"nja, men det är verkligheten vi lever i. Vissa har fått en gåva från gud, det är inte mitt fel att jag kan ta en cigg i pausvilan och gå ut och göra mitt jobb".

Kommer du imorgon på träningen?
"Jag ger det 45% chans"

Kommer du?
"Nja"

Ass.kapten Niclas Rysjö kommenterar:

"Eskola gör som han vill, jag skiter i vilket"

Champions League

Lovade ju att förbättra era plånböcker genom att tippa föregående omgång, således kommer jag tippa även denna omgång. Jag är ju äckligt kunnig.

FC Bayern - Bordeaux 2-2

AC Milan - Real Madrid 0-2

Man Utd - CSKA 3-0

Atletíco Madrid - Chelsea 0-1

APOEL - Porto 2-1

Besiktas - Wolfsburg 1-0

Maccabi Haifa - Juventus 0-2

Marseille- FC Zürich 3-0

Rubin Kazan - Barcelona 0-2

Dynamo Kiev - Inter 2-0.

Lyon - Liverpool 1-2

Arsenal - AZ 4-1

Sevilla - Stuttgart 5-0

Fiorentina - Debrecen 3-0

Unirea Urziceni - Rangers 2-0

Standard - Olympiakos 1-2