måndag 25 februari 2013

Stockholm Cup Omgång 4: FC Stockholm – Danderyds SK


I nästa omgång i Stockholm Cup väntar alltså FC Stockholm som besegrade Los Copihues IF med 4-1 i helgen. Och det är inte vilket lag som helst det här… Om det var någon som var glad att få slippa Jerry Månsson i år, då han har lämnat Storskogen, får sig en obehaglig överraskning. Han spelar nämligen numera i FC Stockholm. Men det här mötet är betydligt intressantare än så… Man skulle kunna se FC Stockholm som en lightversion av Andrea Doria. Följande startelva hade FC Stockholm mot Los Copihues IF:

Start 11:a
Martin Karlsson
Försvar
Rickard Åberg
Elias Storm
Jimmy Sundqvist
Simon Pittuco
Mittfält
Joakim Moström
Gustaf Segerström
Fredrik Ingel
Patrik Engström
Anfall
Peter Dolk
Daniel Didrik

Då saknas ändå spelare som nyss nämnde Jerry Månsson, Klaba Henriksson och Daniel Hoch.
Men oavsett om dessa spelare finns med i en eventuell startelva, finns det på förhand en hel del intressanta matcher i matchen. Eller vad sägs om?

Kennie – Daniel Didrik
Om jag inte minns fel så sa Kennie att det var en av de absolut bästa spelarna han mött för två/tre år sedan när DSK spelade mot Blue Hill. ”Det är lite som att springa in i en vägg.” Blir nog ett betydligt jämnare möte den här gången. Didrik bör nog ha tappat något, medan Kennie har blivit bättre.

Hatten – Elias Storm
Upp till bevis för Hatten mot spelaren som har 46 matcher i FK Haugesund på CV:et. Elias Storm tillhör den gyllene generationen och bör således vara i utmärkt form.

Pinky – Fredrik Ingel
Gamla Viggan mot gamla Viggan. Enligt FC Stockholms hemsida, blev Fredrik Ingel utsedd till deras bäste spelare förra säsongen. Pinky har sett oerhört stark ut på försäsongen och kan mycket väl vara på väg mot sin bästa säsong.

Fascinista – Fascinista
Han för endast en kamp mot sig själv. Levererar Fascinista, då vinner DSK matchen. Ingen i FC Stockholm är ens i närheten av hans högsta nivå.

Preliminärt kommer matchen spelas torsdagen den 7 mars på Stadshagen.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar