fredag 30 april 2010

Pazza avslöjar "Det var rent kaos"

Matchgenomgång DSK – Athletic FC och Bergstaca får sparken i halvtid.


Lördagens bedrövliga hemmapremiär/bortamatch mot Athletic FC kommer nog mest att kommas ihåg för det som hände i omklädningsrummet i halvtid. Förra fredagen kunde Pazza DSK meddela att Bergstaca hade blivit uttagen i truppen. Ett chockbesked, som väckte stort missnöje hos DSKs supportrar Blue Ultrazzzz. Bergstacas medverkan blev dock inte som han hade tänkt sig. Utan att ens ha spelat en minut, fick Bergstaca sparken… i halvtid.

Anledningen ska enligt ”coacherna” vara Bergstacas dåliga attityd och inställning under genomgången och första halvlek på bänken som sänkte hela laget. Rykten gör dock gällande att beslutet togs efter påtryckningar från just Blue Ultrazzzz. Bergstaca har valt att inte kommentera det inträffade, utan säger att han nu kan koncentrera sig fullt ut på Brasilien och VM.

Någon hade lyckats smuggla in en kamera i omklädningsrummet och filmat hela incidenten och Pazza DSK har fått ta del av materialet.

OBS: ocensurerad version! "That is typical f****** Danderyds Sportklubb"




Genomgång

En helt ny rutin för årets DSK-upplaga är att samlas en timme innan tisdagsträningen, för att gå igenom den senaste matchen. Och tisdagens träning var inget undantag, det var två märkbart uppretade ”coacher” som kom ner till Danderydsvallen.

Genomgången kom inte att handla så mycket om matchen i sig, utan mer om DSKs alla "överbetalda" spelare. Namn som nämndes i sammanhanget var Falken, Nille, Frosten, Farre, Wise och Benji.

Enligt ”Coach” vill DSK-ledningen redan till sommaren ersätta alla "överbetalda" spelare med DSKs framgångsrika 95:er. Även här har Pazza DSK fått ta del av videoklipp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar