fredag 30 april 2010

Grisjakt i helgen "han ska tjuta"

Inför Viggbyholm - Danderyds SK

Viggan verkar ta ganska lätt på denna uppgift, i Täbybornas ögon är mötet med DSK inte någon större anledning till att slå på stora trumman. Men för oss är det så!!
För att göra detta Il derby della Kommunale lite mer lättbegripligt så har Viggan och DSK alltså agerat som två tvillinglag de senaste åren där smutsiga spelare har bytt lagtröjor titt som tätt, det var på vippen att det urartade på en bar nere i Girona för drygt 6 år sen, men mest anmärkningsvärt är alltså Jimmys tragiska övergång till Viggbyholm som fortfarande är något Danderydsborna inte har glömt. Rune la ned verksamheten efter detta, Börje slutade gå på matcher och Kurre la ciggen på hyllan.

Viggan har inlett 4 poäng och är väl tabellmässigt där dom ska vara. Jimmy är som vanligt med i denna stjärnspäckade trupp, han springer omkring och riktigt njuter av att vara Judas, han snackar med sina vänner om hur roligt det är och hur omtalad han är. Jag kan bara tycka att det är tragiskt, det är synd om killen om han tycker så, han behöver professionell hjälp stackarn.

I DSK är läget sisodär, det har på senare tid dykt upp uppgifter om att truppen har skakats av interna stridigheter, något vi kommer återkomma till i senare artiklar.

Babak verkar äntligen vara redo för spel och han kommer verkligen behövas mot testosterontjurarna på mitten i Viggan, vinner vi mittfältskampen och snabbt kan ställa om så kan det gå vägen. Hursomhelst, vi måste hitta tillbaka till Viksjömatchen där vi spelade bra, mot AFC såg vi ut som en skock yra höns.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar