onsdag 21 oktober 2009

Wolfsburg - Besiktas

Glömde sista matchen. Har svårt att se hur Besiktas ska kunna överglänsa Wolfsburgs stjärntrio Misimovic, Dzeko och inte minst Grafite. 4-0 till Wolfsburg blir det!

3 kommentarer:

  1. Kan någon vara vänlig och skriva några ord om den beryktade comebacken! Kanske Rawling?

    Var det stjärnglans, klarade ni att hålla tillbaka de fans som kommit till RM-hallen för att se på? Hade Eskola trötta grå mysbyxor på? Han Wistedt med i svängarna? Frågorna är så många från en som var sjuk!

    Thelin

    SvaraRadera
  2. Låt oss säga att den stora massa av fans som väntades till tisdagens träning i RM-hallen när två av lagets största stjärnor skulle göra comeback uteblev liksom Eskola. Enligt rykten i kommunen så har han lägligt dragit på sig en släng av Svininfluensan..
    Däremot kom den efterlängtade spelarrådsmedlemmen Wise tillbaka.

    Första kontakten med bollen blev inte lyckad... tremeterspass förvandlades till tjugofemmetersrensningar.. det blev dock bättre efter hand. Viljan fanns där.. slitet fanns där.. konditionen fanns inte där och det fina tillslaget som vi är vana att se finns någon stans under ytan.
    Det gula laget med junisar vann över det betydligt mer rutinerade Blåa gänget, matchen slutade 5-3.
    16 st spelare var nere.
    Hoppas på en bättre uppslutning nästa vecka!

    //Rawling

    SvaraRadera
  3. 16 st är nog vad vi får räkna med en månad framåt, tack för rapporten. Spelarrådets utrikeskorrespondent är tillbaka i landet således!

    Såg ett bra tillslag stå och hänga med Philip R och hans hårda kumpaner nere vid Mörby centrum, kanske är det Wistedts...

    SvaraRadera