tisdag 20 oktober 2009

Silly Season 09 "sticker om jag får anbud"

Rykten in:

Mats den Store

har efter en guldkantad säsong som tränare för EIK damer återigen uttalat sig om att vara aktuell för en comeback, under förutsättning att Farre lämnar klubben och lagkaptensbindeln är hans. Matthias Frost kommenterar ryktena: "han har fått så många chanser, och jag har svårt att se Wistedt i klubben igen. Jag är inte hans störsa fan direkt"

Sebastian Castro-Tello (Hammarby IF)

I DSK skulle Castro-Tello få spela korpfotboll vid sidan av. Bergsvacka gör det, Frost likaså.

Kristoffer Johansson (Enebybergs IF)

DSK rycker fortfarande i Kristoffer som enligt senaste Lokalblaskan har öppnat dörren på glänt. Björne Axelsson kommenterar: "Wistedt behöver konkurrens".

Jimmy Judas Everum (Viggbyholms IK)

Den omöjliga övergången var ett faktum för ett år sen. Efter det har han förgäves gått ned på sina bara knän på DSKs hemmamatcher. Att Jimmy skulle få chansen i DSK igen efter det största sveket i DSKs historia finns inte på kartan.

Erkan Zengin (Besiktas)

Får ingen speltid i Besiktas och har tröttnat på livet i Turkiet. Har via sin kontakt och nära vän Tolga Duran kommit i kontakt med DSK som ska vara villiga att ge han 2 veckors provspel.


Rykten Ut:

Niclas Rysjö (Vasalunds IF, Visby Gute)

Söker nya utmaningar, har provtränat med ett tiotal div.2 klubbar, dessvärre utan resultat. men nu verkar det som att en övergång till Vasalunds IF är nära förestående: "jag sticker om jag får anbud" sa ass. lagkaptenen i måndags.

Stefan Bergstaca Bergsten:

Trött på livet som före detta storstjärna. Lever enligt rykten ett syndigt liv på spelarhotellet Mörbylund med sina brasilianska kvinnor, något som ska ha fått lagledningen att tröttna. Frågan är vilken klubb som är beredd på att betala de 2 miljoner som han enligt rykten kostar att köpa loss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar