tisdag 11 juni 2013

Silencio Stampa verkar vara DSKs melodi

Senast det skrevs något på bloggen hade DSK den symmetriska raden 2 2 2 och finfina målskillnaden 7-6. Fem matcher senare har man 6 3 2 och målskillnaden 29-8. Så vad fan har hänt?

För några år sedan, då den eminenta sidan Avspark: Stockholm fortfarande var aktiv och de mest inbitna forumtrollen likaså, låg DSK riktigt illa till i Division 4 Norra. För att göra det ännu värre fick Pazza DSK i allmänhet, DSK i synnerhet stå ut med rätt grova hån av just dessa forumtroll. T.o.m. de egna supportrarna började gå loss i DSKs gästbok på den "inofficiella" hemsidan. Jag citerar:

"Såg 0-3 mot Athletic FC idag... DSK spelar någon blek bonnvariant av svensk 80/90-talsfotboll när den är som sämst med ständigt långa bollar på Bengt... (som konsekvent misslyckades)...Finns det en spelide...???
Tränarbyte innan sommaren, annars är det nog tyvärr hissen rakt ner i femman!"

/Frustrerad supporter

DSKs svar då: Silencio Stampa.
Vad hände: DSK klarade sig kvar i fyran med nöd och näppe (med den fantastiska målskillnaden 36-68)… för att sedan åka ur med huvudet före året efter. Succé med andra ord.

2013: DSK inleder lite halvknackigt, trots att det klassiska Tiki-tjonga-spelet funkar rätt bra. Man kommer till klara chanser, men bränner för mycket. Därav 2 2 2 och 7-6 i målskillnad.
Silencio Stampa inleds… Pang, boom! 4 1 0 och 22-2 i målskillnad.

På lördag kommer serieledarna Kista Galaxy på besök och DSK har lyckats haka sig fast i toppen. Av någon anledning lyckas DSK alltid pricka in serieledarna i ett dubbelmöte precis innan sommaren. Förra året var det nämligen Rissne.
Undertecknad kommer inte att närvara, så det är upplagt för den klassiska Dangda-effekten. M.a.o. succé!
Och även om den mest inbitne pessimisten inte är övertygad av Dangda-effekten har vi alltid följande att luta oss mot.
Vallens gräs i år: Tre segrar, noll oavgjorda, noll förluster, 16-1 i målskillnad. Serieledarna är välkomna till Träskvallen på lördag.

Teerasil Dangda
Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar