onsdag 13 juni 2012

Inför: Pazza DSK åker till öst


Efter succén med EM-tipset storsatsar Pazza DSK och skickar tre tappra själar och en Sunk österut för att bevaka Sveriges resterande gruppmatcher. På bloggen kommer ni kunna följa vartenda (sned)steg som resenärerna tar nere i Kiev. Reseskildringen kommer att, förutom svenska landslaget öde, beröra ALLT som inte har med fotboll att göra. Eller som Magath sadistiskt hälsade direkt efter Sveriges 1-2 förlust mot Ukraina, ”Hoppas ni hinner kolla upp några bra museer att gå på”.

Resenärer:

Scopa, 28 år, tf sightseeingchef, transportchef, logichef

Fascinista, 28 år, nöjeschef, hisschef

Rosita, 33 år, twitterchef, musikchef

Panchina 44 år, ekonomichef, tobakschef, kostchef, kommunikationschef

Förhoppningsvis kommer även Coentrao göra ett gästbesök.

Extra intressant blir det att följa Tobakschefen under de närmaste dagarna. Enligt uppgift är det bara tillåtet att ta in 50 gram snus i Ukraina, motsvarande två dosor. Det innebär att han, under normala förhållanden, bara skulle klara ungefär ett dygn i landet. Och vissa av er minns säkert hur han betedde sig under Ålandslägret med CC för ett par år sedan när han missade att köpa. Resterande resenärer verkar vägra att låta Tobakschefen utnyttja deras kvoter. För några dagar sedan uttryckte Rosita det så här: ”Kvoten avser eget bruk, och eftersom jag inte snusar, vore det fel av mig att bära det åt honom. Det är inte lagligt. Det är inte OK”. Fortsättning följer.

Nöjeschefen har tagit sin uppgift på fullaste allvar och har redan hunnit kolla upp flera nattklubbar i Kiev. Och det verkar lovande. Samtliga skriver på sin hemsida att de har ”beautiful girls”. Och vem vet, kanske får vi se en Ruslana vid Fascinistas sida nere på Vallen i sommar?

För övrigt är senaste trenden på Twitter just nu att göra en ”Lustig”. Det innebär att man fotograferas samtidigt som man håller i en stolpe. Twitterchefen har utlovat en bild för varje resdag.

Allt detta och mycket mer i ”Pazza DSK åker till öst”.

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar