måndag 28 november 2011

Silly Season 2012

I helgen var det Viking Cup och delar av Blue Ultrazz var givetvis på plats för att bära fram sitt favoritlag till ära och berömmelse. En av våra supportrar uppmärksammade något märkligt och agerade fort med mobilkameran. Nu har redaktionen på Pazza DSK fått ta del av det underliga materialet. På den något suddiga bilden kan vi se Viggans trotjänare Tom ”Tom i bollen” Gyldorff ståendes mitt i DSK-truppen och ser allmänt till freds ut. På bilden skymtar också en svart sportbag hängandes på hans vänstra axel. Kan det möjligtvis vara sign-on bonusen? Spekulationerna är givetvis i full igång.



Pazza DSK

Autografskrivning i samband med julgransförsäljningen

Snart är det jul, och Björne är i full färd med att dekorera Vallen.

I samband med julen så beger sig A-lagstruppen till ICA Klingsta och ICA Myran för att sälja julgranar för DSK.

Pazza DSK kan därför ge en glädjande nyhet till alla fans: Autografskrivning i samband med julgransförsäljningen.

För att ni ska kunna få träffa just er stjärna kommer vi att lägga upp julgransschemat här på Pazza DSK när allt är klart. Jonas "Idolen" Pasthy hälsar att han kommer vara på plats, gissa om folk kommer köpa kungsgranar då.

Stöd en god sak och få ett minne för livet.

Pazza DSK

Viking Cup via smartphone

Pazza DSKs ena hälft lirade match, den andra hälften lovade att dyka upp båda dagarna för att titta. Självklart stannade den andra hälften hemma och följde liverapporteringen via Viggan.com.

DSK ställde ett enormt vasst lag på planen i Tibblehallen på lördagsmorgonen. Några tröttar skallar fanns inte.

I våras ställde vi upp i Rimbo Cup, utan någon som helst tanke på att gå vidare till slutspel ärade Kvastens tjej oss med en inbjudan till hennes 25årsfest på lördagskvällen efter gruppspelet.

"Ni kommer ju ändå ryka i gruppspelet"
"Ni är patetiska"
"Ni är värdelösa utomhus, och ännu värre inomhus"

Det var bara några kommentarer som fälldes. Planenligt gick DSK och rodde hem hela gruppsegern, helt enligt planerna. Spelarna var som i extas på vägen hem från Rimbo. Vi hade aldrig tidigare vunnit en grupp, det var en konstig känsla. "Mäktigt" som Facebook-Fille sa.

Vi firade gruppsegern på klassiskt vis, 25årsfesten var mycket lyckad och två timmar efter sänggång så åkte vi således upp till Rimbo igen och genomförde förmodligen det sämsta slutspelet ett lag någonsin gjort i inomhusfotbollens historia. "Hedern ska räddas" pratade många om inför den sista gruppspelsmatchen i slutspelet. DSK åkte på storstryk med 5-0 och gjorde inte ett enda mål i slutspelet. Kvalité.

Lördagen inleddes med match mot Österåker. 1-1 blev slutresultatet.

Matchen därpå blev svettigare mot Viggan 2 (som för övrigt sopade hem hela turneringen) där vi torskade med 1-0. Balotelli fick rött kort pga munspel.

I sista matchen var DSK piskade att vinna.

Då klev han fram.

DÅ KLEV HAN FRAM.

FASCIONISTA!

Han sparade det bästa till sista gruppspelsmatchen. Stjärnan gjorde 3 mål, SOM LIBERO!

Hannes hade sedan lekstuga och gjorde även han två mål.

Inomhuskorpens Maradona, nr 11, gjorde som vanligt ett hästjobb, men fick inte det utrymmet han brukar få i Korpen, därmed en blek insats.

Efter turneringen fick Marknadschefen dom här smsen:

M = Marknadschefen
F = Fascionista

M - 4-1??
M - Allvarligt!!
F - Skyller på Benji
M - Helt rätt


Facebook-chatt:

M = Marknadschefen
FBF = Facebook-Fille

M - Täby City?? Allvarligt
FBF - ahfyfan
FBF - de var bra faktiskt
M - Pinsamt. Patetiskt.
FBF - Skyll på Benji, han gjorde inga mål
M - Hörde att Benji gjorde ett katastrofslutspel
FBF - Han fick väl hybris efter att coach hyllat honom i gruppspelet
M - Haha
FBF - Han fick göra ett mål i åttondelen, jag spelar fram honom helt fri
FBF - Han kunde inte missa
M - Vad missade jag? Eller rättare sagt, vad missade Benji?
FBF - Ah de vettefan


DSK vann åttondelen, därpå åkte man på stryk av Täby City, sen somnade Marknadschefen om.


ÖVRIG INFORMATION:

Det ryktas om att Martin Persson är aktuell för Enebybergs IF.


Pazza DSK

tisdag 22 november 2011

Blir Viking Cup Fascionistas revansch?

Han är den självklara stjärnan i dagens trupp. En ifrågasatt storstjärna som endast kom trea i den interna poängligan. Nu är han ute efter revansch.

Den gångna säsongen blev ett poängmässigt misslyckande för Fascionista (vid det här laget borde ni fatta vem vi menar, vi vägrar skriva hans "riktiga namn"). O andra sidan klev han fram som en klassespieler, lite arrogant överlägsen utan något att bevisa längre. Han är störst, vackrast och definitivt snyggast.

Men känner vi honom rätt så tär det att hamna bakom Hatten och Maria Hernandez i poängligan. Viking Cup stundar till helgen, inför fulla läktare i Tibblehallen. Det är dags för Fascionistas show. Hur det sen går för DSK som kollektiv är rätt ointressant.

Vi vill och behöver vår gamla storstjärna mer än någonsin till helgen. Lag som Viggan och Frej, för att inte tala om Österåker är lag som vi gärna slår. Det vore gött med den gamla hederliga taktiken att ha fyra spelare bakåt som tjongar i hopp om att Fascionista tar ned bollen, gör fyra man och klackar in den i krysset.

Fräls! Gör något snyggt!

Pazza DSK

lördag 19 november 2011

Omröstningen avslutas nästa fredag

För någon vecka sedan la Pazza DSK ut en ny omröstning " Vem är din drömvärvning till DSK 2012".

Förväntningarna var extremt låga hos redaktionen då Nisse Pasthy tidigt förnekade all form av empati för DSK. Barca var bara på skoj, Sergio tror fortfarande på ett utlandskontrakt, Babak har skvallrat för storebrorsan om DSKs patetiska taktik, Bergstaca har glömt bort vad en målgest är, Zacco måste slåss med Benji om tröja nr 11 (vilket innebär att Pazza DSK skulle bli en man mindre i redaktionen), Klassespieler Svedberg för att han inte har fått en enda röst och Jimmy "Judas" Everum då inte en jävel vill ha tillbaka honom.

Denna patetiska omröstning har snabbt visat sig vara en enorm succé för Pazza DSK (vi fakturerar samtliga klipp till respektive IP-adress), och konspirationsteorierna har redan satt fart i truppen om vilken/vilka spelare som får lämna laget till nästa år.

Men, nu måste vi få ett slut på denna såpa då vi behöver slänga upp en ny omröstning omgående. Därför avslutas omröstningen fredagen 25november.

Egentligen är den här omröstningen det enda som håller Pazza DSK flytande för tillfället, så varför inte avsluta det lika patetisk som det en gång började.

Fluctuat nec mergitur


Pazza DSK