söndag 25 september 2011

***BALL VS TEDEN***

Pazza DSK kan stolt presentera en talkshow med två av Sveriges ledande fotbollsexperter. Programmet kommer att sändas söndagar efter DSKs matcher, där Hasse och Teden kommer att bjuda in gäster till sin egen studio.



Pazza DSK

lördag 24 september 2011

Skräcken i Enebyberg

Redaktören är i London och hela skiten fallerar. Scheisse som dom säger i Tyskland, k*k som vi säger i DSK innan matcherna (tyvärr även efter).

Egentligen har vi inte någon som helst ork att skriva inför denna match mot Rissne om några timmar, men efter ett kort besök på Avspark togs så ämnet upp som vi själva har skrattat åt och med i många timmar:

Kommer DSK lägga sig i de resterande två hemmamatcherna?

Oooh, vi visste väl att vi skulle kunna blanda oss i toppstriden på ett eller annat sätt.
I DSK har det diskuterats flitigt om vi ska "uggla" eller "batmanna" oss igenom matcherna.

Tänk om DSK helt plötsligt börjar lira charmfotboll. Blir det för uppenbart då?

"Dom jävla asen försöker spela fotboll, men det kan dom ju inte. DOM LÄGGER SIG!!!"

"Varför spelar dom Wise som trequartista? DOM LÄGGER SIG!!!"

Jonas Pasthy har inte gjort mål på flera matcher. DOM HAR LAGT SIG LÅNGT INNAN!!!"

Det snackas om att Bergstaca ska göra comeback. DOM VILL LÄGGA SIG!!!!"

"Det pratas om att de avslutande matcherna ska spelas på konstgräs. DSK kan bara spela på uppsprunget gräs. DOM LÄGGER SIG!!!!"



Och så vädret:

15 grader och strålande solsken.

DSK kan bara spela i hagel eller regn. DOM LÄGGER SIG!!!!


Pazza DSK

tisdag 20 september 2011

Fantasy Football Division 5: Omgång 1

Huvudsta - DSK 3-3

Mål: Flyckt 2, Sam E.
Assist: Guti 2
(Osäkra på assist)

Aktuell ställning:

Lag Oliver: 5 poäng
Lag Coentrao: 3 poäng
Lag TT: 3 poäng
Lag Guti: 2 poäng
Lag Anja: -21 poäng

Det finns fortfarande mycket att spela om, anmäl era lag nu. Maila pazzadsk@gmail.com.

Info hittar ni här.

Pazza DSK

torsdag 15 september 2011

Nostalgi: Äntligen nästan Fredag

Solen skiner utanför och nästa match ska spelas imorgon. Det kanske är sista gången solen skiner på oss det här året. Vem vet? Dagarna blir bara kortare och kortare. Och aldrig någonsin har mörkret känts så påtagligt som detta år. En av de riktigt stora, DSKs nr 13s dagar är nämligen räknade. ”The future of football”, lojaliteten, eller den ofarlige, namnen är många. Lika många som sumpade målchanser under hans 10 år långa DSK-karriär.
Man känner igen mönstret. Man känner av vibbarna i omklädningsrummet och framförallt känner man igen fraserna. För precis så var det när DSKs förre storspelare Farre skulle lägga skorna på hyllan:
”Eh grabbar, det här är min sista säsong…”. Notera dock att det inte går att likställa med ”Eh grabbar, jag lägger av efter den här säsongen…”
Det verkar vara en grej i Danderyd, man säger en sak men menar något annat. Det enda man vet är att karriären kommer att avslutas inom fem år.
Eller när den förlorade sonen Fredrik Oom, står i duschen bredvid Frosten (DSKs nr 13) efter träningen i tisdags och frågar: ”Var var du under tvåmålsspelet? Var du tvungen att kliva av eller?”, kanske man ska ta sig en funderare… Det kanske är över nu…

Huvudsta nästa, föreningen som ansåg att det var en gåta att DSK hade kunnat ta så många poäng i säsongsinledningen efter vårt möte i våras. Å andra sidan ansåg de att Enebyberg var det bästa laget de hade mött också, så deras verklighetsuppfattning är antagligen ”way off”. *fniss*
Vad man framförallt fascinerades av i Huvudsta, var att man hade lyckats samla ett gäng spelare som är individuellt sämre än spelarna i DSK. Tro det eller ej, men det är sant.
Även det faktum att de i sin matchrapport skriver att de inte hade med sig några av sina bästa spelare är unikt. Den påläste kanske förvånas något över uttalandet att det skulle vara unikt, eftersom alla lag som förlorar mot DSK antingen saknar spelare, gör sin sämsta match för säsongen, eller gör sin sämsta match någonsin. Men det är unikt, för vi har aldrig hört det från ett lag som är så uppenbart mycket sämre än oss.

Matchen blir speciell. Vi spelar på Råsundas baksida… och det är det enda som gör matchen speciell.
Allt annat är bara skit. Matchen spelas nämligen på en fredagskväll, 5 grader kallt och på en konstgräsplan, som hade försatt Bergstaca (taskig rygg) i rullstol resten av livet. Men vi ser alla självklart fram emot matchen.

Ja, denna återkomst av Äntligen Fredag blev jävligt bitter, men det är nostalgi.

Väl mött!

Pazza DSK

onsdag 14 september 2011

tisdag 13 september 2011

Fantasy Football Division 5

SKICKA IN ERA LAG TILL pazzadsk@gmail.com

Nu pågår Champions League för fullt, och via UEFAs hemsida kan man bl.a. spela Fantasy Football League där man kan köpa spelare från de lagen som representeras i Champions League, därefter bilda egna ligor och få poäng om någon av de utvalda spelarna exempelvis gör mål.

Nu börjar förvisso DSKs säsong lida mot sitt slut, men några matcher har vi kvar. Och för de återstående matcherna kan ni därför själva följa era favoritspelare i DSK genom att välja dessa i Pazza DSKs egna Fantasy Football Division 5.

Ni får totalt välja ut 5 stycken spelare från truppen, varje spelare har ett eget marknadsvärde, och ni har en total budget på hela 90.000 kr.

För att ta ett exempel:
Jonas ”Fascionista” Pasthy är den spelaren som kostar mest pengar i dagens trupp. Han går loss på hela 35.000 kr, men då får ni som sagt en stjärna i laget som gör, eller borde ha gjort, mål och framspelningar.

Jonas ursprungsposition är anfallare. Skulle Jonas exempelvis göra mål så blir ni tilldelade 6 poäng. Gör Jonas en assist så får ni 2 poäng.

Fille Lundqvist är mittfältare och är idag värderad till 25.000 kr. Skulle Fille göra mål så får ni hela 10 poäng. Gör Fille en assist så får ni 4 poäng.
Skulle dock motståndarlaget göra ett mål mot DSK, så drar man av 2 poäng av totalen för varje mål.

Kennie ”BK” Johnson är back och är idag värderad till 27.000 kr. Skulle BK göra mål så får ni hela 12 poäng. Gör BK en assist så får ni 6 poäng.
Skulle dock motståndarlaget göra ett mål mot DSK, så drar man av 4 poäng av totalen för varje mål.

Martin ”Kvasten” Persson är målvakt och är idag värderad till 33.000 kr. Skulle Martin hålla nollan så blir man tilldelad 10 poäng. Släpper Martin in ett mål drar man av 3 poäng för varje mål.
Gör Martin en assist ( i DSK är det rätt vanligt att målvakten står för assisten) så blir man tilldelad hela 10 poäng. Gör Martin mål blir man tilldelad hela 15 poäng.

Anfallare:
Jonas ”Fascionista” Pasthy – 35.000
Markus ”Hatten” Haataja – 20.000
Andreas Flyckt – 10.000
Oliver Wissing – 12.000
Pierre Antonopoulos – 8.000
Tom Åkerström – 9.000

Mittfältare:
Benji ”Dangda” Frost – 14.000
Phille ”Guti” Runsiö – 29.000
Matthias ”Frosten” Frost – 10.000
Fredrik ”KOF” Petersen – 5.000
Daniel ”Pinky” Niklasson – 23.000
Tom ”Tompa” Hagström – 9.000
Samuel Holmberg – 12.000
Filip ”FBF” Lundqvist – 25.000
Magnus ”Falken” Falk – 4.000
Saman Almasy – 8.000
Sam ”SamGlas” Ekbatani – 11.000
Christopher ”Kus” Qureshi – 7.000

Backar:
Markus ”Paani” Paananen – 25.000
Kennie ”BK” Johnson – 27.000
Hannes ”Coentrao” Hegmar – 33.000
Tobias ” TT” Tunestam – 12.000
Tomas ”Wise” Wistedt – 10.000
Anton ”Anja” Johnson – 18.000
David “Sunken” Rundgren – 3.500
Kiarash “Kirre” Bashiri – 8.000
Anton Molander – 6.000

Målvakt:
Martin ” Kvasten ”Persson – 33.000

Pazza DSK

fredag 9 september 2011

Derby della Kommunale

Man borde ju få rysningar:

Danderydsvallen
Lördag
Djursholm
Minst 10 st likgiltiga DSK-själar på läktaren (varav minst 2 faktiskt håller på DSK)

Nej, vi ska verkligen inte kasta skit på vår publik, det är snarare tvärtom. Det var ju det här året det skulle vända för DSK. Men vi har underpresterat när det gällt som mest och bjudit vår otrogna publik på riktig grisfotboll. Så, imorgon ska vi försöka rädda säsongen på något sätt i alla fall.

Och vad passar bättre än att möta ett ungt, hungrigt och på alla sätt och vis, krisdrabbat Djursholm i kommunens näst största derby, Derby della Kommunale.
Danderyds SK - FC Djursholm.

Café Opera
Café Opera Djursholm
Djursholm United
FC Djursholm

Hur håller dom koll?

2006 var Berget riktigt nere i träsket, då hette storklubbarna Djursholm och Danderyd, det slutade sedermera med att båda klubbarna gick upp i Division 4. Kanske ett av de finaste fotbollsåren för kommunen Danderyd.

Nu är Berget påväg upp i Division 4, Danderyds SK träskar runt i mitten av Division 5 och Djursholm är på väg att åka ned i Division 6.

Analysen av vårderbyt kan beskrivas som ett betydligt hungrigare Djursholm där man sprang sönder DSK. Vet inte om det berodde på att vi var självsäkra, men vi gjorde en av säsongens riktiga bottennapp. Det får inte upprepas.

Blue Ultrazzz har lovat en storsatsning på läktaren imorgon, det är bara att hoppas att dom inte har dragit för många bira på Golfen innan, annars kan det lätt urarta.

DSK har ingen avstängning, det är bara Redaktören för Pazza DSK som är nedtvingad till Borås för konferens, annars är vi fullt manskap.

Se upp för:
Andrew Svensson. Farlig i djupet när han får komma in från kanten. Snabb som fasen.
Får dom ett tidigt ledningsmål kan dom på ren vilja springa sönder 90 minuter.
Svagheter: Får dom ett mål emot sig kan dom lätt vika ned sig.

Danderyds SK
Se upp för: Jonas "Fascionista" Pasthy. Danderyds SKs stora stjärna har inte gjort mål på ett tag, och han vill definitivt inte hamna bakom Maria Hernandez och Hatten i poängligan.
Kvasten har sett het ut, inte minst med tanke på skivstången han har jobbat med stenhårt i hela 1 1/2 timme.
Paani verkar ha toppat formen lagom till hösten, blir viktig med sina kalasmackor i mitten.
BK tog tillfälligt över vänsterbacksrollen mot Sollentuna när Wise sög kräfta. Hur väljer Kylengren den här gången?
Hannes är förmodligen vårt bästa nygamla nyförvärv. Ett flås jag aldrig har sett sedan Farre Toofani.
Frosten säger att det här kan bli hans sista derby för Danderyds SK. Det tror inte vi.
Maria Hernandez gillar Djursholm, inte kul.
Hatten ska leverera ett magiskt tal innan matchen imorgon. Det ser vi fram emot.
Pinky vill gå om Jonas i skytteligan, kan bli väldigt intressant att följa samarbetet dem emellan.
Facebook-Fille ska den här gången försöka leverera.
Anton "Anja" Johnson spelar sitt första derby för DSK, blir det hans sista?

Frågan är som vanligt sjukt många.

Derby della Kommunale, 14.00 på Danderydsvallen.

Pazza DSK

onsdag 7 september 2011

måndag 5 september 2011

PAZZA NOIR 3.0 - ALLTID PAZZA UPP

Kapitel 1 – Infiltratören

Himlen öppnade sig och några solstrålar letade sig in i lägenheten genom det smutsiga fönstret. Men innerst inne kände han fortfarande ett mörker. Någonting saknades...
Hans solglasögon låg söndertrasade längs sängkarmen, håret var flottigt, sina nya Armanijeans var nerdränkta i spya och mobilen låg inte på nattduksbordet.
Hur kunde det gå så snett?

”Skärp dig. Skärp dig för fan! Du är BK, du är styggast, vackrast, mäktigast. DU ÄR BK!”
Han upprepade meningen ett flertal gånger framför spegeln, slog sig själv i ansiktet.
Det fungerade. Han kände sig bättre. Starkare. Men ändå var det något som gnagde i honom.

KVASTEN!!!
Shit, det är kört.
Kvasten hade varnat BK efter Halmstadincidenten: Skärp dig eller så åker du ut.
BK tog hotet på allvar, men Stureplan lockade mer. Det gick inte att skilja på affärer och det privata. Dom gick liksom hand i hand.
Och ingen mobil hade han heller, hur skulle han förklara detta?

Han loggade in på datorn, skärmsläckaren som pryddes av ett glatt gäng från Halmstad kändes väldigt avlägset.
Han testade att logga in på Messenger. Ingen online. På Facebook fanns Facebook-Fille inloggad, men ingen Kvasten.
”Hur mår du idag?”
”Tjena FBF, hehe jo du vet hur det är.”
”Ja BK”.
”Allt bra med dig då Facebook-Fille?”
Inget svar. Facebook-Fille loggade ut.
BK började kallsvettas. Han tog på sig jackan, sket i brallorna, hoppade över guldkedjan. Han var tvungen att gå.
Döbelnsgatan, korsningen Tegnérgatan, Limerick där han tog sin första öl med lillebrorsan.
St: Patricks day var coolt, han gillade Arsenal, det var typ irländskt för honom. Ut på Sveavägen och i folkvimlet, där kände han sig säker.
Förbi en nyöpppnad Dressmanbutik, och i butiken en man han tyckte sig känna igen, med midjeväska och en välborstad kostym. Det var tysken.
Han gick in i butiken och deras blickar möttes.

”Hej, det är du som är Konsulten va?”
”DU, ingen har sett mig här, fattar du det?!”

Tysken var snabb i munnen, och trots de bådas olika smaker för klädsel, så fann dom ändå varandra på något sätt. Respekten och konsten att aldrig vika sig.

”Det går rykte på stan att du har hamnat i kläm med Kvasten”
”Var har du hört det?”
”Jag har mina källor”
”Asså..jag är inte..”
”Lugn, lugn” kontrade tysken och fortsatte:
”Behöver du skydd så kan vi ge dig det. Ingen kommer röra dig längre”.
”Eh, jaha. Vad för typ av skydd?”
”Ja, ingen tjänst är gratis, men du får skydd av oss. I gengäld vill vi att du infiltrerar Kvastens innersta krets”
”Glöm det. Jag är ingen fucking råtta!!!”

Konsulten grävde i sin ficka och tog upp sitt visitkort:
”Alla behöver ett skyddsnät. Ring mig på det här numret när du vill snacka om det igen”.
Konsulten försvann ut i vimlet. Kvar stod BK och äcklades, både av butiken och det han nyss hade fått höra.
Men Konsulten hade en poäng, en stor sådan.
Kunde han verkligen gå emot Kvasten som han jobbat för så länge?

Upp till Limerick igen, det var dags för dagens första Vodka Soda. En stor sådan.

Pazza DSK