fredag 26 februari 2010

Nille " byt namn till PassaDSK"

Gårdagens träning blev smått komisk. Pga ojämna lag så fick Wistedt bära den "gula ledartröjan" och statuera Joker för båda lagen, dvs bara vara med det anfallande laget. Wistedt såg pigg ut och var uppskattad på träningen, som vanligt höjdes kvalitén på spelet avsevärt.

Nånstans i mitten av tvåmålsspelet så gjorde han mål, då börjar nån vråla "Nej för fan, du får inte göra mål, inte som Joker". Det var ju nämligen så att det förlorande laget skulle få springa några längder efter matchen, det enda sättet att få oss motiverade att träna bra.
Wistedt ser förvånad ut, spänner ögonen i bonden från Halmstad och ger honom ett frågande utseende.
"Ok, jag får alltså inte göra mål för det anfallande laget. Bra då vet jag det", tänker Wistedt och skuttar glatt vidare.

Situationen efter skjuter Marcus ett skott som Persson klarar, returen går ut till Wistedt som inte gör någonting utan låter Fille, som spelade i det andra laget, ta bollen. Marcus börjar vråla "Wistedt, gör mål för fan!!!"
Wistedt börjar nu bli tårögd och väldigt vilsen. "Ska jag göra mål eller inte, är det inte just avslut vi bör träna på?"

FUCK!!!!


Wistedt får nog och går av planen, förbannad och besviken på sina lagkamrater. Nille säger "helt jävla otroligt", vi borde döpa om bloggen till Passa DSK istället. Passa bollen istället för att göra mål"

Så, ett råd till dig som funderar på att börja spela för DSK. Passa bollen, gör för guds skull inte mål. Det skapar osämja i truppen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar