söndag 28 februari 2010

DSK 2010

Ett pinsamt försök att kopiera Viggans videos. Suddiga bilder, patetiska foton och ett värdelöst klipp. Håll till godo, fler kommer.

fredag 26 februari 2010

Storsatsning för lägret "Vi kommer bevaka allt som händer"

Pazza DSK kommer med en glad nyhet till alla våra läsare. I april åker A-laget som bekant på träningsläger och generalrepetition inför säsongspremiären mot IFK Viksjö. Nu meddelar redaktionen att man kommer göra den största LIVE-satsningen någonsin via bloggen:

"Naturligtvis är kul att vi kan erbjuda våra fans den här lösningen. Vi kommer ha ett stort utbud av filmklipp, kommentarer från tränarna, krönikor och som vanligt allt löst skvaller om inkilning m.m."
Vi kommer även försöka oss på att hålla en LIVE-uppdatering från vår träningsmatch.

Nille " byt namn till PassaDSK"

Gårdagens träning blev smått komisk. Pga ojämna lag så fick Wistedt bära den "gula ledartröjan" och statuera Joker för båda lagen, dvs bara vara med det anfallande laget. Wistedt såg pigg ut och var uppskattad på träningen, som vanligt höjdes kvalitén på spelet avsevärt.

Nånstans i mitten av tvåmålsspelet så gjorde han mål, då börjar nån vråla "Nej för fan, du får inte göra mål, inte som Joker". Det var ju nämligen så att det förlorande laget skulle få springa några längder efter matchen, det enda sättet att få oss motiverade att träna bra.
Wistedt ser förvånad ut, spänner ögonen i bonden från Halmstad och ger honom ett frågande utseende.
"Ok, jag får alltså inte göra mål för det anfallande laget. Bra då vet jag det", tänker Wistedt och skuttar glatt vidare.

Situationen efter skjuter Marcus ett skott som Persson klarar, returen går ut till Wistedt som inte gör någonting utan låter Fille, som spelade i det andra laget, ta bollen. Marcus börjar vråla "Wistedt, gör mål för fan!!!"
Wistedt börjar nu bli tårögd och väldigt vilsen. "Ska jag göra mål eller inte, är det inte just avslut vi bör träna på?"

FUCK!!!!


Wistedt får nog och går av planen, förbannad och besviken på sina lagkamrater. Nille säger "helt jävla otroligt", vi borde döpa om bloggen till Passa DSK istället. Passa bollen istället för att göra mål"

Så, ett råd till dig som funderar på att börja spela för DSK. Passa bollen, gör för guds skull inte mål. Det skapar osämja i truppen.

tisdag 16 februari 2010

Nille " Vi trivs bättre utan Bergstaca"

Nille var inte sen med att tycka till om den forne skyttekungen:

"Han var alltid sen till träningarna, uttalade sig negativt i media och det sista året var han fan alltid tokbakis på lördagsmatcherna. Det är lätt att säga att vi numera trivs bättre utan Bergstaca".

Är du inte lite väl hård i din bedömning?
Det här är ingen bedömning, det här är fakta. Fick han inte bollen exakt på rätt punkt på högerfoten slängde han alltid upp näven i luften och svor på brasilianska.

Bergstaca om flytten "jag behandlas som en stjärna"

Han bor numera i Varberg och intresserar sig för brasiliansk design, och i dagarna skrev han på kontrakt med en lokal klubb i staden " det känns riktigt, riktigt bra. Jag trivs enormt bra, spelet är mer tekniskt på dessa breddgrader och det passar såklart mig. Inget ont mot DSK men att springa i kyla är inte min grej"

Han har enligt rykten redan fått axla kaptensbindeln i det brasiliansk-inspirerade laget och det talas redan om att han ska stadga sig för gott.

"jag behandlas som en stjärna, något jag aldrig gjorde i DSK. Jag var smutskastad av media, publik och t.o.m. mina egna lagkamrater. Det gjorde väldigt ont om hjärtat"

Men Bergstaca vill inte kommentera om han gör comeback i höst "det vet bara Gud, om han där uppe vill att jag ska frälsa DSK så kommer det hända. Jag är en striker, men allt beror på Guds - och min familjs vilja".

måndag 15 februari 2010

Träningsmatcher

1-1 mot Järfälla i paus, mål av Jakob. Andra halvlek slutar med katastrofala 7-0 till Järfälla. Detta var alltså i torsdags.

Publik: Okänt

Lördag, ny match och nya förutsättningar. Många spelare var borta vilket gjorde att några andra fick chansen. 1-0 i paus till DSK på lagets egentligen enda målchans, Haataja såklart. Var det nån som såg Pienaars chipp mot Arsenal så kan vi dra några likheter med målet.

Andra halvlek slutar 4-0 till Atletíc.
Publik: 15

Slutsats: Är vi för dåligt tränade? Jag kan bara tala för matchen i lördags där vi hade ett katastrofalt dåligt passningsspel och ingen tanke i vad vi gjorde. Då blir det jobbigt att jaga boll hela tiden.

Stor bukett till den hjälpsamme vaktmästaren på Stockhagens IP som ställde sin snöplog på fotbollsplanen och gick in för att fika med motiveringen att "spelarna inte visade respekt och gick in på planen innan hela planen var färdigplogad".
Detta gjorde att han i ren vansinne sket i att skotta nedre delen av andra planhalvan, jättekul att spela fotboll i 1 dm snö.

DSK är alltid för tjocka på försäsongen, men 2-12 i målskillnad på 2 matcher är inte sådär jättebra.

måndag 1 februari 2010

Helg-nytt - DSKare i farten

Försäsong i helvetets kyla. Vem var det som sa "global warming"?

Men det spelades fotboll inomhus under helgen. Liksom Drulle Johnson i AIK och Castro-Tello i Bajen så tog A-lagsstjärnorna Benji, Frosten och Wistedt tillfället i akt att representera Kantarellerna i Skånela Cup i Väsbyhallen under söndagen.

Resultaten gick sådär, men man såg intentionerna. Benji noterades för ett av Kantarellernas totala 2 mål under turneringen. Enligt domarna var Kantarellerna ett tempostarkt lag men tyvärr så drabbades vi alla av total måltorka. Två likamatcher och förlust med 2-1 i ödesmatchen gjorde att Kantarellerna slogs ut, förhandstippade av samtliga.
Det ska nämnas att det inte bara var vi 3 från A-laget som deltog då några gamla DSK-ikoner, numera spelare i DSKs C-lag, även lirade. Viktor Jakobsson utmärkte sig med en elegant tackling på en stackare i sista matchen, Cricke träbenet var också in action och noterades för det andra målet, Qvist tog hand om defensiven.

Sen gick det nåt rykte att Rawling klarade milen under 3 timmar. starkt jobbat!!