onsdag 25 juli 2012

Magaths första träning

Det har varit några hektiska dygn för "Felix Magath". Nyss utnämnd som ny tränare för Danderyds SK och ansvarig för ett gäng divor samlade han sina trupper på tisdagskvällen och berättade om planerna framöver.

Redaktören skrev i en tidigare artikel såhär: "För er som inte vet så lever Magath för att plåga sina medmänniskor".
Det är väl en sanning med modifikation, men det finns nog få tränare som älskar försäsong lika mycket som Magath.
Gårdagens träning var av förklarliga skäl kort om folk men tillräckligt många för att spela lite tvåmål med straff som påföljd om man förlorade eller var avbytare i respektive lag. 20 upphopp, 20 situps, 20 armhävningar i omgångar.
Många i dagens trupp som har varit med ett tag (läs: decennium) har haft Magath som tränare tidigare och känner väl till hans träningsmetoder. Högt tempo, joggingskor, Jägarbacken, ordning och reda med mycket skratt.

Magath kommer under säsongen att få hjälp av två DSK-ikoner, den ena tillhör fortfarande truppen med en långtidsskada, den andre har varit tidigare lagkapten i DSK. Med respekt för dessa personer så låter jag er få komma ned till våra träningar eller matcher för att bevittna dessa.

Den 11 augusti är det höstpremiär borta mot Sollentuna United. Fram tills dess kommer Pazza DSK framträda i Kung Ottars Minne som avgörs redan till helgen. Därefter har vi inbokat träningsmatch mot Enebybergs IF samt en match i reservlagsserien.

Välkommen tillbaka Magath!

Pazza DSK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar