torsdag 14 augusti 2014

onsdag 13 augusti 2014

PAZZA DSK! GRANDE DSK! Vinst mot Karlbergs BK i Sthlm Cup semifinal.

DSK-Karlbergs BK = 2-1.

DSK vann semifinalen i Sthlm cup mot Division 2-laget Karlbergs BK. 

Vi är klara för final!

Vi är klara för spel i Svenska cupen!

Vi är phett rika!


GRANDE DSK!

GRANDE PAZZA DSK!

* mer info kommer*


Pazza DSK

Europa League-kval: Danderyds SK - Karlbergs BK

Satt och gäspa, insåg sen att Moggi har slitit som en gris för att få upp alla "flyers" på 25 anslagstavlor i Danderyd med info om kvällens match, om vad som kan sammanfattas som Danderyds SKs viktigaste och största match någonsin. Att klubben har skickat ut mail till samtliga DSK-medlemmar gör ju inte den här matchen mindre intressant. 
Det står "www.pazzadsk.com" på Moggis pappersflyers under rubriken om vilka lag som möts, och då insåg jag att det kanske kan komma en eller två besökare till denna utdöende sida. Mini Rialas fyllesnack med Panchina från Kroatien i  all ära, nu måste vi snacka upp den här matchen...lite åtminstone. Fast för den nytillkomne besökaren till denna patetiska blogg så förstår jag er som ställer frågan: Hur f-n kan DSK stå bakom denna sida? Vad bidrar den med? Är det här seriöst på något sätt?

Ikväll spelar vi mot div 2-klubben Karlbergs BK. Jag ska inte sitta här och säga att det är som vilken match som helst, och att DSK ska göra "det vanliga": kämpa, tjonga och hoppas på det bästa. Det ska mycket till för att vi ska gå segrande ikväll. Nyckeln ligger givetvis i ett följsamt försvarsspel och koncentration när vi väl får chansen. Att sjunka för djupt för tidigt på Träskvallen är ingen bra ide, vi måste våga hålla upp laget och få Karlberg att jobba.

Sen hade det ju varit helt ok om vi kan få inleda matchen med två bonusmål också, samt att publiken finns där ikväll. 


Syns ikväll, nu ska jag ladda mentalt inför tv-puckshögen om drygt 11 timmar.


Pazza DSK