tisdag 21 augusti 2012

Pazza DSK avslöjar: Silencio stampa i DSK


Efter två raka torsk så är det dystra tider i DSK. Det märks.
Eller inte.

Pazza DSK kan nu bekräfta att Danderyds SKs A-lag har infört silencio stampa…återigen!

Förra gången man gjorde detta, runt skandalsäsongen 2010, så fick man utstå hån och skratt på Avspark Stockholm. Ni är patetiska, syssla med hästpolo istället.
”Spelarna behöver hitta lugnet igen, dom behöver få tillbaka sitt arroganta självförtroende för att kunna leverera på topp igen, kommenterar en källa till Pazza DSK.

Roselius må vara en duktig expert, men tar förmodligen alla ord som skrivs på Pazza DSK på största allvar…vilket naturligtvis är roligt. Men bakom stängda dörrar hörs kommentarer som: Vi kan fan inte ens göra självmål längre! Har man gjort målen mindre? Planen är i alldeles för gott skick. Bollen är liksom rundare än tidigare.

FC Hollywood, Gli Azzurri, Los Pateticos, det enda laget som kan spela anglosaxisk sambafotboll. Listan på smeknamn kan göras lång. DSK målade inför säsongen, liksom alla säsonger, ut sig själva som solklara seriefavoriter med ett enda mål i sikte: Komma tillbaka till finrummet i Division 4. Och visst såg omstarten lovande ut med en 3-1 seger över ärkerivalerna Enebyberg IF, även kallat El Clasico. Efter det har det gått tre matcher, en vinst och två förluster och Division 4 kommer återigen endast bara att vara en dröm.

Utdrag från ”Om Pazza DSK”:

Det sägs att man måste vara smått galen för att spela fotboll i DSK, därav kombinationen Pazza DSK. Anledningen är ganska enkel. DSK spelar nästan så högt man kan komma på ”hobbynivå”, d.v.s. Division 5, men som aktiv i föreningen måste man acceptera att man förlorar betydligt fler matcher än man vinner. Detta har dessvärre (än så länge) visat sig vara ett konstant tillstånd.

På söndag väntar ytterligare en match. Inte lika ångestladdad som tidigare. Förra året var det många bergare som fasade över att DSK skulle ”lägga sig” i matcher för att i sin tur påverka att Enebybergs IF inte skulle gå upp i Division 4. Intressant tanke, och naturligtvis väldigt kittlande. Men sånt sysslar inte vi med. Likaså har vi inga tankar på att ställa skorna åt sidan på söndag när vi möter IFK Täby. Men bli inte förvånad om stjärnor som Fascinista vägrar prata med media efter matchen, i synnerhet när det är ett väldigt laddat möte mot IFK.

Pazza DSK